INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Peninsula Excelsior ★★★★

Singapore

Skønt hotel beliggende i hjertet af Singapore by. Nyd din storbyferie med alle de essentielle faciliteter som hjertet begærer og spis middag med en fantastisk udsigt ud over den travle by.

In stock
Travel Code
SG-H-1

Indkvartering

Peninsula Excelsior Hotel er et lækkert 4-stjernet hotel, placeret i hjertet af den travle by Singapore. Hotellet har to swimmingpools – både udendørs og indendørs, sauna og gode fitnessfaciliteter. Derudover huser hotellet flere restauranter, loungeområde og en cafe, hvilket giver anledning til at nyde den travle by i fred. Hotelværelserne er smagfuldt indrettet med god plads, aircondition, safe, tv, minibar, kaffe/ te faciliteter, og internet. Fra værelserne er der en fantastisk udsigt over Singapore by. Værelserne giver mulighed for connecting doors.

Slutteligt tilbydes der både gratis Wi-Fi, parkering og room service døgnet rundt.

Peninsula Excelsior ligger tæt på de mange attraktioner som byen har at byde på og kun 20 minutters kørsel fra Changi International Airport. Dette gør Peninsula Excelsior til et rigtig godt udgangspunkt for at opleve fantastiske Singapore.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Peninsula Excelsior ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden