INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Pearl of Trawangan

Indonesien

Krid hvid sandstrand, afslappende spa og pool med tilhørende vandfald er bare få af de ting du kan se frem til på Pearl of Trawangan. Nyd feriedagene på paradisøen Gili Trawangan.

In stock
Travel Code
ID-H-GT-21

Indkvartering

Tag med til den tropiske paradisø Gili Trawangan og nyd din ferie på Pearl og Trawangan. Her finder du en lang række vidunderlige indkvarteringsmuligheder i form af værelser og hytter. Her kan nu vælge både havudsigt, villaer med privat pool, tropisk udendørs bad og pooludsigt. Du kan også vælge at bo i en lækker strandhytte, hvor det klare vand ikke er mere end et par skridt fra din hoveddør. Uanset hvilken indkvarteringsmulighed du vælger, er der ikke gået kompromis med komfort eller designet.

Resortet har to pool områder og en strand i forhaven med tilhørende liggestole og parasoller. Når du ikke nyder solens varme på land, er der garanteret en utrolig oplevelse under vandets overflade. Undervandslivet ved Gili Trawangan er smukt og fyldt med farverige, eksotiske fisk. Ønsker du derimod at udforske vandet over overfladen, kan du nyde dagen i en kano eller en båd udstyret med glasbund, så du ikke går glip af livet der udspiller sig i de krystalklare bølger.

Resortet er beliggende tæt på øens centrum, der byder på butikker, barer og hyggelige restauranter. Der er også en restaurant på resortets strand, hvor du kan nyde dine måltider. Måske drømmer du også om at supplere ferien med spaoplevelser og en hyggelig, afslappende cafe med friskbrygget kaffe, hjemmelavet- kage og is

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Pearl of Trawangan
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden