INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Parigata Resort & Spa ★★★★

Sanur - Bali - Indonesien

Kom helt ned i gear på dette skønne balinesiske hotel med en spa i verdensklasse. Her venter en dejlig ferie i afslappende omgivelser, hvor forkælelse er i fokus. 

In stock
Travel Code
ID-H-SA-30

Indkvartering

Parigata Resort & Spa har en fantastisk beliggenhed langs kysten og er således kun en spytklat væk fra de hvide sandstrande og det azurblå vand.

Dette hotel har et særligt fokus på forkælelse og afslapning, og du kan glæde dig at få den fulde spaoplevelse. Hotellets lækre spa tilbyder et bredt udvalg af muligheder, og du kan både forkæle dig selv med forskellige skønhedsbehandlinger og massage.

Der er garanti for afslapning – både i spaen og ved poolen. Kom helt ned i gear i hotellets lounge chairs eller nyd et afkølende dyp i de store pools efter en dag under den varme tropiske sol.

Du bliver indkvarteret i et rummeligt og behageligt superior room, der er luksuriøst indrettet i balinesisk stil med en skøn udsigt. Nyd dine måltider i hotellets restaurant, der serverer alt, hvad hjertet kan begære.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Parigata Resort & Spa ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden