INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Palm Galleria Resort ★★★

Khao Lak - Thailand

Nyd en afslappende ferie på det tropiske Palm Galleria Hotel. Her kan du slappe af ved poolen, nyde spaområdet og sole dig på den nærlæggende, skønne sandstrand.

In stock
Travel Code
TH-H-KK-61

Indkvartering

Palm Galleria Resort byder dig velkommen til Khao Lak med sine eksotiske omgivelser og afslappende resort. Du finder hotellet nær Pakarang Beach, som er kendt for at være en af de flotteste strande i området med sit dejlige, hvide sand og klare vand, der er lige til at springe i. Hotellet ligger midt i sin egen tropiske have, hvor palmerne står højt og svajer – også langs den store pool og børnepoolen. De cirka 100 værelser og suiter har alle en skøn udsigt – enten til havet, lagunen eller den tropiske have.

Når du rigtig trænger til at komme ned i gear midt i din afslapning, kan du bevæge dig ned til resortets spaområde og få dig en dejlig, afslappende massage, benytte dig af saunaen eller nyde godt af de forskellige behandlinger af enten kroppen eller ansigtet. Trænger du derimod til at være lidt aktiv kan du besøge fitnesscenteret eller få arrangeret en tur væk fra resortet, hvor Khao Lak om områderne nær byder på spændende oplevelser.

Palm Galleria Resort venter på at tage imod dig, med sine store, velindrettede værelser, der alle har en afslappet og lyst design. Her er lige hvad du har brug for på din ferie til Thailand, hvad end du ønsker havudsigt eller mere plads.

Der er restaurant og bar på området, når du har brug for noget lækkert at spise eller en dejlig, kold drink imens du solbader.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Palm Galleria Resort ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden