Påskeferie på Bali 7.498

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Bali
 • Gyldig fra
  12-04-2019
 • Gyldig til
  30-04-2019
 • Varighed
  14 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 7.498Kr.
Rejs til Bali i påsken og oplev Indonesisk gæstfrihed, spændende kultur og dejligt klima i balinesernes forår.
Rejs på de bedste flytider med Qatar Airways over påsken til gode priser.

Rejs d. 12 - 26. april, 13. - 27. april eller 14. - 28. april.

Startpakke: Fly t/r samt 2 nætter på Diwangkara Beach Resort i superior værelse med morgenmad, resten på egen hånd kr. 7.498

Badeferie med masser af oplevelser inkluderet kr. 9.998 :
- Bo 12 nætter på Grand Whiz Nusa Dua i superior værelse med balkon og daglig morgenmad.
Der er inkluderet 1 middag og 5 ture i rejsen:
2 halvdagsture: til Ubud og solnedgang over Tanah Lot
3 heldagsture: Kintamanis skønhed, Øst-Balis mystik og Nord-Balis magi

Oplev det bedste af Bali i Ubud, Lovina og Sanur fra kr. 10.798:
- Bo 4 nætter i Ubud på D'Bulukan Boutique Resort i deluxe poolview værelse. Hyggeligt 4* hotel centralt i byen. Ubud er en oase af kunst, musik, dans og historie, der tilbyder den besøgende rige muligheder for at udforske den balinesiske kultur.
- Bo 3 nætter i Lovina på 4* Frangipani Beach Hotel i premium værelse med havudsigt. I nærheden af Lovina ligger en række spændende attraktioner, der ­bestemt er et besøg værd. Blandt andet kan nævnes Git Git vandfaldene, den kendte vulkansø Danau Bratan med et spændende tempel, et sjovt lille frugt- blomster- og krydderi marked i Bedugul og ikke mindst delfinerne i bugten.
- Bo 5 nætter i Sanur på Mercure Resort i superior værelse. Sanur strækkker sig 6 km. langs vandet, og Mercure Sanur ligger direkte til god sandstrand. Her er masser af restauranter og butikker, og fra stranden er der stort udvalg af vandsport.
- Inkl. alle skatter, afgifter, alle transfers og morgenmad alle dage.

Risterassser, koralrev og badeferie fra kr. 11.798:
- Bo 4 nætter i Ubud på D'Bulukan Boutique Resort i deluxe poolview værelse. Et hyggeligt 4* hotel centralt i byen. Tag på kokkeskole, cykle rundt i byen og besøg markeder og templer eller tag på en raftingtur på Agung River.
- Bo 4 nætter på Lembongan Island på Lembongan Bay Shore Huts i seaview hut. Lembongan Island ligger kun en halv times sejltur fra Balis østkyst og er det perfekte get-away hvis I gerne vil have et par dage i fred og ro i smuk, rå natur.
Her slipper I for gadesælgere, voldsom trafik og larm, som i stedet bliver erstattet af bølgeskvulp, fuglekvidder og en rolig, autentisk atmosfære. Dagene kan nydes ved de mennesketomme bounty strande og om aftenen kan ses en fantastisk solnedgang over Bali med vulkanerne i baggrunden.
- Bo 4 nætter i Sanur på Prama Sanur Beach Resort i superior værelse. Sanur strækkker sig 6 km. langs vandet, og Prama Sanur ligger direkte til god sandstrand. Her er masser af restauranter og butikker, og fra stranden er der stort udvalg af vandsport.
- Inkl. alle transfers med bil og båd samt morgenmad alle dage.

Luksus i Sanur, Ubud og Lovina fra kr. 14.798:
- Bo 4 nætter i Jimbaran i Movenpick Resort i classic værelse. Brede hvide sandstrande samt 5* stjernet luksusindkvartering. Stranden er bedre end de fleste andre steder på Bali. Stemningen er mere afslappet end i nærliggende Kuta og Seminyak og Jimbarans skønne luksus-resorts er svære at hamle op med.
- Bo 4 nætter i Ubud på Komaneka Rasa Sayang i deluxe værelse. Et lækket hotel hvorfra Ubud bjerges frodighed, rismarkerne omkring Ubud, de smukke templer og rismarker og spændende markeder kan opleves.
- Bo 4 nætter i Lovina på Damai Lovina i garden villa, inkl. 1 retters middag og massage. Damai Lovina ligger smukt i bjergene med udsigt over bugten. Ønsker I at opleve smukke vandfald
- Inkl. alle transfers samt morgenmad alle dage.

Alle hoteller har fået høje karakter af tidligere gæster.

Der er mulighed for andre hoteller mod tillæg. Kontakt os for muligheder og priser.

Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse og gælder så længe pladser haves.