INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Outrigger Mauritius Resort ★★★★★

Mauritius

Skønt strandhotel med direkte adgang til fin sandstrand i det naturskønne Bel Ombre. Få det optimale ud af din ferie ved at kombinere afslapning med hyggelige aktiviteter for hele familien.

In stock
Travel Code
MR-H-1

Indkvartering

Outrigger Mauritius ligger I den sydvestlige del af den vidunderlige ø Mauritius. Resortet er bygget i en stor, tropisk have og grænser op til det betagende, krystalblå hav. Den eventyrlige placering danner rammen for en afslappende ferie for både store og små. Der er masser af plads på resortet og der er en lang række muligheder for både sjove, spændene og afslappende aktiviteter, der med garanti vil gøre din ferie til Mauritius uforglemmelig. Du kan bl.a. tage på tur i havkajak, snorkle med de farverige fisk eller spille tennis.

Resortet har fem flotte stjerner og det er slet ikke så underligt. Værelserne er indrettet i lyse, behagelige farver og med komfortable, moderne møbler. Der er forskellige muligheder at vælge igennem, når du skal beslutte dig for hvilket værelse du vil bo på. Fælles for dem alle er, at de alle har havudsigt. De lyder som følgende:

Ocean View

Glæd dig over at bo i dette rummelige værelse med havudsigt. Her er også walk-in garderobe.

Ocean View Family Room

Her er et ekstra værelse til børnene og en dejlig havudsigt.

Beachfront

Nyd ferien på et lækkert værelse lige ved stranden. Her får du en luksuriøs og unik oplevelse i de omgivelser som drømme er lavet af. Rejser du med familien kan du vælge et Beachfront Family Room, som har et separat værelse til børnene.

Beachfront Junior Suite

På dette værelse kan du yderligere glæde dig over at have en stor suite med en tilhørende terrasse, hvor du kan nyde udsigten. Derudover har du adgang til Plantation Club.

Beachfront Villa

Hold ferie direkte på stranden, hvor det hvide pulversand bogstaveligt talt kun er 1 skridt fra din dør. Her er to værelser, stue og terrasse og adgang til Plantation Club.

 

Der er fire poolomåder, hvoraf den ene kun er for voksne. Du kan komme helt ned i gear ved resortets Navasana Spa, smage lækker mad eller lokal rom – og for ej at glemme, at nyde den romantiske solnedgang ved stranden.

Når du ikke befinder dig på resortet, er der masser at lave og udforske på øen. Du kan bestræbe dig efter at finde områder fra UNESCO-arv på et uforglemmeligt hike eller svømme med legesyge delfiner i det azurblå vand.

Hvad end du søger afslapning, romantik eller kvalitetstid med familien, står Outrigger Mauritius klar til at danne rammerne for den bedste ferie.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Outrigger Mauritius Resort ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden