INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Our Jungle Camp

Khao Sok Nationalpark - Thailand

Ta’ på eventyr til Khao Sok og den tropiske regnskov. Bo i trætop-huse og på flydende bungalows – et natureventyr for hele familien og en uforglemmelig oplevelse.

In stock
Travel Code
th-u-kk-84

Pakkeprogram

Rejs med til Khao Sok og bo to nætter i en eventyrlig trætophytte, fjernt fra stress og jag - perfekt for dig, der værdsætter fred, ro, natur og bæredygtighed. Our Jungle Camp er et eco-resort, og her er i alt 24 trætophuse, hver med deres unikke indretning og navn. Her oser virkelig af charme og hygge. Det er en stor natur oplevelse at bo i det fri, midt i den tropiske regnskov, og så endda i trætoppene. At vågne op hér om morgenen til junglens lyde med udsigten til den flotte natur er unik. Desuden serveres der fantastiske måltider, som dyrkes i resortets egen økologiske have.  Her findes selvfølgelig også en junglebar.

Når du ikke hygger dig i lejren eller højt oppe i din trætop-hytte, så er der masser af mulighed for spændende aktiviteter (mod tilkøb), som junglevandring, fugleobservation, bambusflåde, natsafari, kokkeskole, varme kilder, river-tubing og massage. Der er også mulighed for et etisk og lærerigt elefantbesøg, hvor det er muligt at fodre elefanterne, samt efterfølgende bade med dem.

Glæd dig også til den sidste del af programmet - en 2 dages tur, som foregår på Cheow Lan-søen, hvor du overnatter på Praiwan Raft House. Det er helt specielt at bo i en flydende bungalow i de mest fantastiske omgivelser. De flydende bungalows er nogle af de bedste på søen, men stadig forholdsvis simple. Alle bungalows er pæne og rene, og desuden utrolig charmerende. Alle har eget toilet og terrasse med udsigt til elegante kalkstensklipper der skyder op af vandet, junglelandskaber og smaragdgrønt vand, så langt øjet rækker. Denne tur giver dig virkelig mulighed for at nyde søen, den omkringliggende natur og ikke mindst dyrelivet. I løbet af dagene er der masser af inkluderede aktiviteter, som junglevandring, badning i søen, kajak, udsigtspunkter, grottebesøg, samt masser af tid til afslapning.

Du kan blandt andet opleve dette på Andamanerhavets strande og naturoplevelser i Khao Sok og kan kombineres med dit strandferieophold på Phuket, Phi Phi, Koh Yao, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta  Koh Mook eller Koh Samui for blot at nævne nogle af vores mange smukke badeferiedestinatoner i Thailand.

Programmet her er 4 dage / 3 nætter.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Our Jungle Camp
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Transfer fra/til dit hotel på Phuket, Krabi, eller Khao Lak
  • Alle transporter som nævnt i programmet
  • 2 nætter på Our Jungle Camp - Trætop-hus
  • Natsafari
  • 1 nat på Praiwan Raft House - Flydende Bungalow
  • Kajak på Cheow Lan-søen
  • 1 Frokost og 1 middag på Cheow Lan-søen
  • Dagligt morgenmad alle dage
  • Aktiviteterne på Cheow Lan-søen - som nævnt i programmet

Inkluderer ikke:

  • Nationalpark gebyr - Beregn ca. 110 kr. (betales i Thai baht ved ankomst til Nationaplarken)

Gå til toppen af siden