INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Øst-Java rundrejse 5 dage/4 nætter

Indonesien

Tilkøb: Oplev markeder, kaffeplantager, små landsbyer og ikke mindst de enestående udsigter over vulkanerne Mt Bromo og Mt Ijen.

In stock
Travel Code
ID-U-JA-5

Beskrivelse

Dag 1: Ved ankomst til lufthavnen i Surabaya mødes I af Top Tours repræsentant og køres til hotellet. Resten af dagen er til fri disposition. 

Dag 2: Surabaya – Bromo
Efter morgenmaden på hotellet er der afgang på en byrundtur i Surabaya. I besøger bl.a. byens interessante gamle kvarter, et kinesisk tempel og et traditionelt krydderimarked. Efter frokost går turen mod Bromo med stop undervejs i fiskerihavnen Pasuruan og det traditionelle salt raffinaderi. Overnatning i Bromo Cottages

Dag 3: Bromo – Kalibaru
Dagen begynder tidligt – der er afgang kl. 4 i 4WD til Mount Penanjakan. I 2.700 meters højde ser I solopgangen over det smukke landskab (afhængigt af vejret). Herefter skal I på hesteryg over ”the sea of sand” til foden af Mount Bromo, hvor der er tid på egen hånd til at udforske de enestående omgivelser. Morgenmaden serveres undervejs. Vel tilbage på hotellet efter en fantastisk morgen er der mulighed for lidt afslapning inden turen går videre til Kalibaru. Overnatning på Margo Utomo Hillview Cottages

Dag 4: Kalibaru – Ijen
Morgenmad på hotellet. Inden turen fortsætter østpå til Ijen er der mulighed for besøg på lokale plantager med kaffe, gummi og muskatnød. Undervejs til Iljen gøres adskillige stop så der er masser af muligheder for at opleve det lokale javanesiske liv. Tidligt på eftermiddagen når I Ijen Resort og herefter er dagen fri til at slappe af i de smukke omgivelser, gå en tur eller hvad man ønsker. Overnatning Ijen Resort & Villas.
Oplev markeder, kaffeplantager, små landsbyer og ikke mindst de enestående udsigter over vulkanerne Mt Bromo og Mt Ijen. 

Dag 5: Ijen – vidererejse
Efter en tidlig morgenmad køres til Pal Tuding hvorfra en vandretur til Mount Ijens kraterkant begynder. Turen går ad skyggefulde stier og overalt er der storslåede udsigter over landskabet. Mt Ijens krater og den turkisblå kratersø er et imponerende syn, så I kan godt glæde jer. Så går turen nedad igen og det er tid at køre til havnen i Ketapang for at fange færgen til Bali eller hvortil jeres videre rejse skal bringe jer.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Øst-Java rundrejse 5 dage/4 nætter
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden