Orientens perle Dubai, fantastiske safarioplevelser og bountyferie på Mauritius

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Kenya
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  30-11-2021
 • Varighed
  15 dage
 • Overnatning
  Lodge
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 31.998Kr.
Tre meget forskellige destinationer på samme rejse - storbyophold i pulserende Dubai, fly-in safari på Karen Blixen Camp i Masai Mara og badeferie på eksotiske Mauritius.

Start ferien med shopping, sightseeing og ørkenture, fortsæt i luksus-safaritelte med flodhestene som nærmeste naboer og slut af på smukke Mauritius med en dejlig strandferie.


Karen Blixen Camp ligger midt i Masai Mara, ved bredden af floden og her får I alle de store safari oplevelser lige omkring campen. I behøver derfor ikke bruge lang tid til at køre for at opleve dyrene.

En dag på campen forløber med morgenvækning af masaierne ved jeres telt som serverer kaffe, the eller kakao, så I er klar til at køre ud på jeres første safari kl 06.30. I kører i åbne biler med plads til 6 personer og alle har "vinduesplads" under turen.

Allerede når I forlader campens område mødes I af giraffer, hyæner, geparder, vortesvin m.m. og I kører små 3 timer i området (forskellige steder hver gang) inden I returnerer til campen, for at spise en lækker morgenmad med udsigt over floden hvor flodheste og krokodiller ligger.

Formiddagen bruges til afslapning ved poolen, i teltet med en god bog, med en gang massage eller med Miss Purity som underviser i perlehåndværk. Der spises en dejlig frokost (a la carte) inden I om eftermiddagen kan komme på walking-tour, besøge en masai landsby, eller et af projekterne der er tilknyttet campen for at styrke de lokale.

Kl. 16 kører I ud i safaribiler igen et par timer. Guiderne er dygtige til at finde dyrene, så I kan være sikre på at få set det hele, og måske være heldige at se en løve eller gepard jage.
Efter safarien tændes der op i lejrbålet og der kan nydes en sundowner, kigges billeder og sammenlignet oplevelser inden der serveres en lækker middag (a la carte).

Når I er klar til at gå til ro, følges I til teltet af en masai.
 

Inkluderet i rejsen:
 • Flyrejse København - Nairobi - Mauritius - København inkl. al forplejning
 • Fly fra Nairobi til Mara north t/r (OBS kun 15 kilo. bagage)
 • Alle kendte skatter og afgifter på fly
 • 3 nætter på Arabian Courtyard Dubai i deluxe værelse med morgenmad
 • 4 nætter på Karen Blixen Camp med all-inclusive, safari 2 gange om dagen, sundowner, bushbreakfast m.m.
 • 6 nætter på Radisson Azuri i premium oceanview værelse med halvpension
 • Conservancy Fee i Masai Mara
 
   
Ikke inkluderet:
 • Drikkepenge til guider på Karen Blixen Camp (ca. 8 USD pr. person pr. dag)
 • Visum til Kenya (USD 50 pr. person)
 • Rejse- og sygdomsafbestillingsforsikring
 • Ekspeditionsgebyr (kr. 195) pr. ordrebekræftelse
 • Evt. tur til Marafloden:
I månederne juli - september er det muligt at komme til Mara floden, og (måske) se migrationen når flere hundredetusinde gnuer og zebraer krydser floden for at finde grønnere græs. I er afsted hele dagen og entré til nationalparken koster USD 80 pr. voksen i tillæg (ikke andre tillæg)
 

Pris fra kr. 31.998

Det er muligt at forlænge eller ændre på opholdene:
- Tilkøb ekstra nætter på Karen Blixen Camp
- Tilkøb 1 nat i Nairobi og besøg Karen Blixen museum og elefantbørnehjem
- Forlæng jeres ophold på Mauritius, eller ændr jeres hoteller - kontakt os for priser.
 

Rejsens indhold:

Dag 1: Afrejse fra Kastrup til Dubai. Ankomst sent om aftenen og transfer til jeres hotel hvor I bor de næste 3 nætter.

Dag 2 - 3: Dagenen til fri disposition i Dubai.
Byen er et overflødighedshorn af oplvelser og shoppingmulighder, Jeres hotel ligger centralt til den gamle bydel og til centrum er der ca 10 min kørsel. Gå ikke glip af The Fountain foran Burj Khalifa om aftenen der hver halve time danser til musik, eller en ørkentur med forhjulstrækker. Her er mange muligheder for oplevelser - ønsker I at booke ture hjemmefra kan I få inspiration her

Dag 4: Efter en tidlig morgenmad er der afgang til lufthavnen og jeres rejse fortsætter til Nairobi og safari-land. Ved ankomst venter jeres chauffør fra campen på jer og kører jer til Wilson Airport hvorfra I flyver til Mara Airstrip. Turen tager ca. 45 minutter hvor I flyver over store dyreflokke og smukke landskaber undervejs. Ved ankomst til Airstrip venter jeres guide, som oftest er ham der følger jer de næste dage på safari.
Turen i safaribil til campen tager ca. 30 minutter. I vil allerede undervejs møde dyr som sekretærfugle, zebraer og gnuer. Ved ankomst er der in- check i telt og afhængig af hvornår I ankommer, vil I kunne komme på eftermiddagssafari inden middag.

Dag 5 - 7: Dagene følger programmet med safari to gange om dagen, lækre måltider og afslapning.
I jeres ophold er inkluderet alle måltider, snacks, kaffe, the, sodavand, vand, lokal vin og øl samt enkelte drinks (andre kan købes). Der er wi-fi af svingende kvalitet i lejren.
Derudover er der bush-breakfast den ene dag samt sundowner drinks på savannen en eftermiddag.

Dag 8: Efter morgenmad går turen - med safari undervejs - til Mara North Airstrip og jeres fly som tager jer tilbage til Nairobi og videre direkte til Mauritius.
Ved ankomst venter jeres chauffør jer og kører jer til hotellet hvor I bor de næste 6 dage. Mauritius er en smuk, frodig ø med dejlige strande, gæstfri befolkning og mange muligheder for vandsport, golf og oplevelser.

Dag 9 - 13:  Nyd dagene ved stranden, tag på besøg i theplantage, i Maccabee nationalpark med den rige flora og fauna, bestig "bjerget" i Black River Peak Park eller kast jer ud i vandsport som snorkling, dykning, vandski mm.

Dag 14 : I kan nyde dagen frem til sidst på eftermiddagen hvor turen går til lufthavnen og med fly via Dubai tilbage til København.

Dag 15: Ankomst til København med masser af opevelser i baggagen.
 

Kontakt os for muligheder samt børnepriser på toptours@toptours.dk, tlf. 70 201 208 eller benyt nedenstående link for et uforpligtende tilbud.

F5900/FS7500/1109IL