INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Oriental Beach Pearl ★★★★

Hua Hin - Thailand

Det store 4-stjernede resort er kendt for sin pool, der snor sig igennem hele resortet, så der altid er lagt op til en frisk dukkert. Lækre villaer, nærliggende strand og aktiviteter i lange baner.

In stock
Travel Code
TH-H-HH-49

Indkvartering

Det lækre 4-stjernede strandhotel Oriental Beach Pearl bærer præg af moderne arkitektur. De luksuriøse villaer har eget køkken, tagterrasse med solsejl, BBQ og jacuzzi.

Oriental Beach Resort lader dig holde ferie langs den lækre pool, der snor sig igennem hele resortet, og alle børn og barnlige sjæle kan tage en tur i den store vandrutsjebane. Når vandaktiviteterne skal skiftes ud, tilbyder hotellet forskellige aktiviteter som minigolf, tennis, madlavningskurser, leje af bil- og motorcykel, fitnesscenter og poolbord. Ønsker du at udforske områderne i nærheden af strandhotellet, er der også mulighed for at finde guidede ture med hjælp fra hotellet. Den brede sandstrand ligger blot en kilometer fra hotellet.

Når sulten skal stilles, kan I bevæge jer over til Sala Bo Restaurant, som står klar med retter fra det thailandske, det danske samt internationale køkken.

Oriental Beach Pearl har forskellige villatyper, du kan overnatte i: Der er både Lotus-, Deluxe- og Executive-villaerne. Fælles for dem alle er, at de alle ligger ved poolen, som er at finde igennem hele resortet.

Lotus Poolside Townhouse:

Egner sig rigtig godt til par. Har soveværelse, liggestole, jazzuci, stor stue med køkken, spiseareal, fjernsyn m.m.

Deluxe Villa:

Denne villatype er perfekt, når familien er med på ferie eller når du rejser med en vennegruppe. 170 m2 med et badeværelse og to soveværelser. Også her er der et stort stueareal, spiseområde, køkken, terrasse m.m

Executive Villa:

Villaen her er perfekt, når I rejser 4 personer sammen. Du får her to store soveværelser, to badeværelser, køkken, terrasse med udsigt til det betagende naturområde i Hua Hin.

Royal Poolside Villa:

300 m2 villa, hvor der virkelig er plads til alle. Villaen kan rumme hele familien eller en gruppe af 6 personer. Her finder du 3 værelser, to badeværelser. Der kan også redes op til 3 ekstra personer. Her kan du også nyde store fællesarealer, terrasse m. liggestole og meget mere.

Hotellet her er den perfekte base at have, når Sam Roi Yot-området skal udforskes. Sam Roi Yod National Park ligger fx i området. Derudover er der mulighed for at gå på opdagelse i skønne Hua Hin, der ligger ca. 30 minutters kørsel fra hotellet.

 

Resortvideo

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Oriental Beach Pearl ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden