INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Orchidacea Resort Kata ★★★

Phuket - Thailand

Her får du et hyggeligt familiehotel i Kata by nær en af de bedste strande i Phuket. Nyd ferien i Thailand i afslappende omgivelser med fremragende udsigt over Kata-bugten.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-4

Indkvartering

Orchidacea Resort er beliggende centralt i Kata by og er kendt for sin unikke udsigt ud over Kata bugt. Der er cirka 5 minutters gang til Kata strand, hvor der for den aktive sjæl er mange muligheder for at leje faciliteter til vandaktiviteter – hvad end det er paddleboard eller vandscooter.

Tilbage på hotellet er der et fint poolområde med en stor pool, børnepool og jazzuci. Deruover er der poolbar, som tilbyder happy hour flere gange om dagen. Når der skal slappes helt af, er det muligt at tilkøbe massage.

Værelserne på Orchidacea Resort er store og lyse. Der findes fem forskellige værelsestyper, alt efter hvad I ønsker. Hotellet er placeret i et område præget af bakker og har også mange trapper, hvilket gør hotellet uegnet for gangbesværede. Der er ingen elevator på hotellet.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Orchidacea Resort Kata ★★★
Jeg accepterer Top Tours Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...