INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Orchidacea Resort Kata ★★★

Phuket - Thailand

Nyd ferien i Thailand i afslappende omgivelser og med fremragende udsigt over Katas fortryllende bugt. Resortet er et centralt og hyggeligt familiehotel, med stort poolområde og venlig service.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-4

Indkvartering

Orchidacea Resort er beliggende på en bakketop centralt i Kata by på Phuket. Hotellet er kendt for sin unikke udsigt ud over de kridhvide sandstrande og det turkisblå Andamanerhav. Der er ca. 5 minutters gang til Kata Beach og de tilhørende aktiviteter. 

Hotellet blev renoveret i 2018 og er indrettet i moderne thai-stil med en vifte af forskellige faciliteter. Du kan blandt andet benytte dig af hotellets store pool, hvor der også er jacuzzi og en separat børnepool til de mindste. Når du ligger og nyder solen i hotellets solsenge, kan du også glæde dig over, at baren ved poolen har happy hour flere gange om dagen, hvor der serveres kolde drinks og andre flydende serveringer. Når sulten melder sig, kan du bevæge dig over i hotellets restaurant, hvor der serveres lækre anretninger.

Når du ikke daser ved poolen kan du få en afslappende massage ved poolen eller besøge hotellets fitnesslokale. Der er også håndklædeserivce, døgnåben reception og gratis shuttle bus til Kata strand 5 gange om dagen. Hotellet har både roomservice og concierge for at gøre dit ophold mere behageligt. Servicen og gæstfriheden er typisk Thai, altså både venlig og hjælpsom, og man kan altid henvende sig i receptionen for råd og hjælp.

Værelserne på Orchidacea Resort er store og lyse og der findes fem forskellige værelsestyper, alt efter hvad du ønsker. Fælles for dem er dog privat altan, Wi-Fi, deponeringsboks, te- og kaffe faciliteter og hårtørrer.

Du kan vælge at bo på et standardværelse med en king sized seng, et superior room der er større eller et deluxe room med en betagende havudsigt. Rejser du med familien og ønsker mere plads, kan du med fordel vælge hotellets Family Room. Her er der ingen altan, men der er en tilhørende stue. Drømmer du om lidt mere luksus, tilbyder hotellet også en Premier Suite. Her får du 55 m2 med smukt trægulv og en anrettet altan, badekar og udsigt til havet ved Kata Beach.

Flere tidligere gæster vender retur til dette skønne 3-stjernede resort, som er en god kombination af komfort, bekvemmelighed og pris. Specielt bliver stedet også rost for det super søde personale og den lækre morgenmad.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Orchidacea Resort Kata ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden