INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Orchidacea Resort Kata ★★★

Phuket - Thailand

Nyd ferien i Thailand i afslappende omgivelser og med fremragende udsigt over Katas bugt. Resortet er et hyggeligt familiehotel, med stort poolområde og venlig service.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-4

Indkvartering

Orchidacea Resort er beliggende centralt i Kata by, på de små bakker, og er kendt for sin unikke udsigt ud over de kridhvide sandstrande og det turkisblå Andamanerhav. Der er ca. 5 minutters gang til Kata Beach og de tilhørende aktiviteter.

Hotellet blev renoveret i 2018, og er indrettet i moderne-thai stil med en vifte af faciliteter såsom:

  • Stort poolområde med både jacuzzi og separat børnepool
  • Håndklædeservice
  • Pool bar med happy hour
  • To restauranter
  • Spa & massage
  • Fitnesslokale
  • Døgnåben reception

Foruden har hotellet både roomservice og concierge for at gøre dit ophold mere behageligt. Servicen og gæstfriheden er typisk Thai, altså både venlig og hjælpsom, og man kan altid henvende sig i receptionen for råd og hjælp.

Værelserne på Orchidacea Resort er store og lyse og der findes fem forskellige værelsestyper, alt efter hvad I ønsker. Fælles får dem er dog privat altan, Wi-Fi, deponeringsboks, te- og kaffe faciliteter og hårtørrer.

Flere tidligere gæster vender retur til dette skønne resort, som er en god kombination af komfort, bekvemmelighed og pris. Specielt bliver stedet også rost for det super søde personale og den lækre morgenmad.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Orchidacea Resort Kata ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...