Om Top Tours

Top Tours er et danskejet rejsebureau med mere end 20 års erfaring.
Vi er en veldrevet og økonomisk solid virksomhed med den højeste kreditvurdering og vi er selvfølgelig medlem af rejsegarantifonden nr. 1478.

Hos Top Tours er vi specialister med stor viden, der kan hjælpe med rejsedrømmen, og vi har hele tiden nye idéer og inspiration - få skræddersyet rejsen så den passer til netop jeres ønsker.
 
Det er vigtigt for os at have dygtige samarbejdspartnere på vores rejsemål til at varetage transporter og ture, og dermed sikrer vi høj kvalitet, sikkerhed og lokalkendskab.

Vi er et rejsebureau, hvor du som kunde altid er i centrum, og vi vil altid gøre vores for at give dig dit livs oplevelse og vi tilbyder et bredt udvalg af ferierejser til hele verden for både individuelle rejsende og for jer som ønsker at rejse med grupper, med enten dansk eller engelsk rejseleder.

Rejsebureauet åbnede på Faxe Ladeplads i 2002. I årenes løb har vi også haft kontorer i København og Helsingør, og på nuværende tidspunkt kan I finde os i Køge og Aarhus. I Aarhus deler vi blandt andet kontorer med vores søster-rejsebureaer Ruby Rejser, Magic Tours, Marathon Travel Club, SKIERS og Seatravel.

Rapido Travel er et selskab under Top Tours, hvor vi sælger Formel 1-rejser.

Rapido Travel er et rejsebureau for entusiaster. Gennem årene har vi sendt tusinder af Formel 1-fans på deres livs oplevelse. Vi leverer en fuld rejsepakke med fly, transfers, hotel, og de bedste tribunepladser på banerne i hele verden.

Følg os på Facebook Top Tours og Instagram toptours_dk.
 
Rejs med Top Tours