Ø-hop

Ø-hop

Ø-hop er en rejsetype, der giver dig mulighed for at udforske flere forskellige øer på én rejse. Men det er mere end blot en rejse; det er en måde at opleve en mosaik af forskellige ø-livsmiljøer og små samfund på til dig, der ønsker en varieret og rig rejseoplevelse.  


På et ø-hop får du muligheden for at se mere end én lækker strand, én ø-kultur, ét fantastisk solnedgangsspot mm. Denne slags rejse åbner nemlig op for at du kan opleve mange forskellige øer samt de unikke egenskaber og steder, som hver ø har at tilbyde – fra lokal gastronomi og traditioner til særprægede naturlige skønheder og historiske steder.  

Drømmer du om store, turistelskede øer eller små affolkede øer med “øde ø”-stemning? Er du ude efter strandliv og afslapning med kridhvide strande og azurblåt vand? Eller søger du undervandseventyr og –aktiviteter som dykning, snorkling og bådture? Måske du vil hike og finde vandrestier og skjulte templer i de frodige ø-midter? Eller måske du vil opleve et vaskeægte full moon party eller blot skifte det ene paradis ud med det andet for at få lidt sceneskift på din afslapningsferie? 

Hos Top Tours er vi eksperter i ø-rejser i Asien og Det Indiske Ocean og kan vejlede dig til lige netop den tur, du drømmer om – ligegyldigt om det er Thailand og Indonesiens tropiske øer eller Maldiverne eller Seychellernes paradis.  

Hvilket ø-hop passer til dig?

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Del denne side via E-mail