INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Skønne Phuket og barfodsferie på Koh Yao

Ø-hop i Thailand

Start rejsen på Thailands skønne og største ø, Phuket, der byder på både strand og byliv. Herefter sætter du kurs mod barfodsluksus og ølivet på det fortryllende resort Paradise Koh Yao Noi.

In stock
Travel Code
TH-HOP-5

Det kan du glæde dig til

Oplev det bedste af Thailand, og kom helt tæt på både by, strand og ø-oplevelser.

Phuket er Thailands største ø, og byder derfor på lidt af hvert. Her har du muligheden for at opleve de pragtfulde strande med hvidt sand og krystalklart vand. Her er mulighed for at booke diverse vandaktiviteter, bl.a. snorkle, dykke, sejle, havkajak og meget andet. Selv om Phukets er kendt som en fantastisk badedestination, men her er også fyldt med andre udflugtsmuligheder, shopping, byliv og kulinariske oplevelser.

På Koh Yao Noi vil du opleve en helt anderledes fred og idyl - Det bliver barfodsluksus, når det er bedst. Udover dejlig afslapning ved stranden, så er der masser at give sig til, som trekking i den flotte regnskov, kajakture til omkringliggende grotter og et helt univers af koraller og koralfisk på snorkelture.

Kombinationen af de to lokationer er perfekt til dig som har lyst til at opleve to sider af Thailands paradis, og har interesse for både lange badedage, små oplevelser til minderne, rustik luksus og en stor adspredelse fra hverdagslivet.

Kort

Indkvartering

Du bor de første 8 nætter på Phuket, hvor du kan nyde de pragtfulde hvide sandstrande, et perfekt tempereret hav, frodig tropisk jungle, og et stort udvalg af restauranter og butikker. Du kan selv vælge, hvilket af Top Tours tre favorithoteller, du gerne vil bo på, når du besøger Phuket – Vælg mellem et Superior værelse på det 3-stjernede Orchidacea Resort Kata , et Premium Deluxe værelse på det 3,5-stjernede Andamanta Resort eller et Premium Deluxe Suite Værelse på det 4-stjernede Diamond Resort Phuket .

På Koh Yao Noi bor du 4 nætter på Paradise Koh Yao Noi som giver dig mulighed for at nyde en rustik luksus barfodsferie i de smukkeste omgivelser. Resortet er romantisk, smukt og naturbygget med en pragtfuld beliggenhed, lige ved en privat strand og bugt. Resortet har infinity pool med udsigt over de små omkringliggende ø-områder. Opholdet er godt til alle aldre, om du rejser som single, par eller familie.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Skønne Phuket og barfodsferie på Koh Yao
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København - Phuket t/r med 1 flyskift
  • 8 nætter på dit valgte hotel af Top Tours 3 favorithoteller på Phuket
  • 4 nætter på Paradise Koh Yao Noi
  • Morgenmad alle dage på begge hoteller
  • Speedbåd t/r Paradise Koh Yao Noi
  • Alle transfers t/r

Gå til toppen af siden