INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Siambugtens smukke strande på Koh Samui og Koh Phangang

Ø-hop i Thailand

Thailand er berømt for paradis-øer med smukke sandstrande og azurblåt hav. På denne rejse oplever du to af vores absolutte ø-favoritter i Siambugten.

In stock
Travel Code
TH-HOP-21

Det kan du glæde dig til

Koh Samui er en populær ø at holde ferie på, når rejsen går til Thailand, og det er her du skal bo på første halvdel af din rejse. Her oplever du det eksotiske strandliv på de mange smukke paradis-strande, som ligger spredt rundt om øen. Under dit besøg har du flere gode muligheder for både kulturelle, naturlige og gastronomiske oplevelser i verdensklasse. På Koh Samui kommer du helt sikkert ikke til at kede dig.

Sidste halvdel af din rejse foregår på det luksuriøse og smukke Santhiya Resort på Øen Koh Phangan. Det 5-stjernede resort er placeret på øens smukkeste strand, og her kan du bruge timevis alene på at nyde de smukke omgivelser. Her kan du se frem til et roligt, stemningsfyldt og romantisk ophold som afslutning på din rejse.

De bedste rejsetidspunkter til Koh Samui og Koh Phangang er fra januar til marts, hvor det også er højsæson. Øerne kan med fordel også besøges i sommermånederne fra juni til september. Vejrmæssigt er det de bedste områder i hele Thailand at besøge i disse måneder.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du sætter kursen mod Thailand med flyskifte undervejs. På flyrejsen bliver der serveret mad og drikke, og der er underholdning på egen skærm med konsol.

Dag 2: Ankomst til Koh Samui
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Baan Chaweng Beach Resort & Spa, hvor du skal bo de næste 6 nætter. Resortet ligger lige ved sandstranden på den skønne Chaweng strand, der anses som en af øens allerbedste. Her kan du nyde ø-livet i ro og mag og starte ferien ud med en slentretur i det fine hvide sand.

Dag 3-7: Koh Samui
Dine dage er til fri disposition, så du kan lave lige det, der falder i din smag. Vi foreslår at du besøger Ang Thong Marine parken, hvor du kan tage på opdagelse og på jagt efter din helt egen ø, gå i land, og snorkle ud fra stranden. På midten af Koh Samui finder du de smukke vandfald, tropiske regnskove og kokospalmeplantager. Du kan også besøge fiskerlandsbyen, Fishermans Village, i Bophut, eller tage en tur til ”Big Buddha” Templet. Koh Samui er også kendt for spabehandlinger, hvor nogle af verdens bedste og mest eksklusive sparesorts findes på øen. Mulighederne er mange på Koh Samui.

Dag 8: Videre til Koh Phangang
Du rejser videre og stifter nu bekendtskab med den næste paradis-ø, Koh Phangang. Her bliver du mødt af ren idyl og masser af ro. På Koh Phangang bor du de næste 6 nætter på Santhiya Resort - et arkitektonisk mesterværk, indrettet med detaljer i thaistil og teaktræ. Santhiya er spredt ud over et stort område med panoramahavudsigter over Siambugten. Her får du udsøgt service, og har mulighed for at bo i villa med privat pool.

Dag 9-13: Koh Phangang
Nyd roen og den varme atmosfære på sidste halvdel af din ferie. Vi anbefaler, at du nyder en privat, romantisk middag med levende lys under stjernerne en af dagene. Middagen foregår i skjul på en af Koh Phangangs fantastiske klippesider. Santhiya Resort og Koh Phangang er er noget helt særligt, og det er den perfekte afslutning på de mange store oplevelser på dit ø-hop i Siambugten.

Dag 14: Hjemrejse
Dit thailandske eventyr har nået sin afslutning, og det er på tide at vende snuden hjem mod Danmark igen. Du bliver transportereret med stil af Santhiya’s Resorts egen speedbåd, og sejlet tilbage til Koh Samui, og lufthavnen, hvorfra du med mellemlandning/flyskift, flyver hjem til Danmark.

Indkvartering

Din rejse starter på den skønne ø Koh Samui, hvor du skal bo de første 6 nætter på Baan Chaweng Resort & Spa ★★★ . Her bor du i smukke villaer, og du får god mulighed for virkelig at nyde livet og den afslappede, rolige atmosfære. Baan Chaweng Resort er et rigtig godt hotel og Top Tours en bestseller på Koh Samui. Skulle du have lyst til at opgradere, kan vi anbefale 5-stjernede Banyan Tree Koh Samui, eller 6-stjernede Centara Reserve Samui.

Rejsens afsluttes med 6 nætter i luksuriøse omgivelser på det femstjernede Santhiya Resort Koh Phangang ★★★★★ . Resortet er bygget i sin særegne stil, som leder tankerne hen imod det eventyrlige. Værelserne er smukt indrettet i teaktræ, og der er virkelig er kræset om detaljerne med flotte udskæringer. Resortet er placeret på en klippeskråning, hvor du får den smukkeste havudsigt over den thailandske bugt. På Santhiya er der garanteret forkælelse, smukke omgivelser og service af høj klasse.

Vejr og klima

Vejrkort Koh Samui

Bestil

Send rejseforespørgsel

Siambugtens smukke strande på Koh Samui og Koh Phangang
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse til Koh Samui t/r.
 • Alle skatter og afgifter på fly.
 • 6 nætter på Koh Samui på Baan Chaweng Resort i Superior Villa.
 • 6 nætter på Koh Phangang på Santhiya Koh Phangang Resort & Spa i Supreme Deluxe Værelse med havudsigt.
 • Daglig morgenmad på alle hoteller.
 • Transport fra/til Koh Samui lufthavn.
 • Alle transporter imellem øer med hurtigbåd og speedbåd, samt transport på øerne til hotellerne.

 
Prisen inkluderer ikke:

 • Afbestillingsforsikring.
 • Rejseforsikring.
 • Drikkevarer.
 • Drikkepenge.

Priser og perioder:
01/04 - 20/06 2021 fra kr. 14.998
21/06 - 05/09 2021 fra kr. 19.798
06/09 - 08/12 2021 fra kr. 14.998


Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse.

Tilkøb 2 nætter på påRoyal Orchid Sheraton i deluxe riverview værelse med morgenmad og transfer for kr. 1.200 pr. person

Tilkøb 3 nætter på Arabian Courtyard i classic værelse med morgenmad og transfer for kr. 1.800 pr person

Der er også mulighed for kombination med Singapore, kontakt os for priser.

Rejsen kan forlænges efter ønske, og der kan ændres i hotellerne. Kontakt os for priser.

Tilbuddet gælder så længe pladser haves og er pr. person i delt dobbeltværelse.

Gå til toppen af siden