INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Ø-hop til dejlige resorts i Khao Lak, Koh Yao og Phuket

Ø-hop i Thailand

Kombiner Phuket og Khao Laks smukke strande med barfodsluksus på Koh Yao. Nyd ferien på vidunderlige hoteller, hvor afslapning, komfort og fortryllende omgivelser er i højsædet.

In stock
Travel Code
TH-HOP-14

Det kan du glæde dig til

På denne rejse får du en skøn kombination af eksotiske strande på både Phuket og i Khao Lak, som afsluttes med afslappende ø-ferie på smukke Koh Yao

Du starter på Phuket, som er kendt og elsket af mange. Her venter de eventyrlige strande, spændende udflugter, gode shopping muligheder, og et uendeligt udvalg af gode restauranter. Phuket er også perfekt til ren afslapning -  Vejret, de dejlige hoteller og det krystalklare vand giver altid glade badedage.

I Khao Lak finder du de lange gyldne sandstrande og fredelige omgivelser. Khao Lak ligger i et nationalparksområde på fastlandet lige nord for Phuket, hvor du kan opleve noget af det autentiske Thailand. Der er mange smukke strande, for ikke at glemme det nærtliggende snorkelparadis, Similian-øerne.

Efter oplevelserne ved Andamanerhavets kyster på Phuket og i Khao Lak sejler du videre med speedbåd til Phang Nga Bay, hvor det enestående hotel, Paradise Koh Yao, venter. Koh Yao Noi-øen er det perfekte sted for dig, der drømmer om at komme på en afslappende og afstressende ø-ferie i de smukkeste naturomgivelser. Det er et get-away, hvor der rigtig bliver tid til hinanden og til at nyde livet. Når du bor på Paradise Koh Yao er det ikke blot et ophold, men en oplevelse i sig selv

Denne rejse er perfekt til dig som gerne vil opleve flere destinationer i Sydthailand, uden at rejse langt, og som både vil have strandliv- og byliv, og slutte af med rustik luksuriøs barfodsferie.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark til Phuket med et flyskifte undervejs.  

 

Dag. 2. Ankomst til Phuket

Du lander i Phukets lufthavn, hvor din private chauffør venter på dig i ankomsthallen. Din chauffør transporterer dig og din bagage direkte til dit valgte hotel på Phuket. Fremme på hotellet kan du finde dig til rette. Det er nemt og skønt at holde ferie på Phuket. Gå en tur i området, find din ynglings strand, et godt sted at spise og se den smukke solnedgang – Det er da livet!

 

Dag. 3-5. Badeferie og afslapning på Phuket

Nu venter en skøn badeferie på Phuket, hvor du får masser af strand- og byliv med et stort udvalg af restauranter, cafeer, shopping, og mange udflugtsmuligheder. Phuket er kendt for sine fine strande og det krystalklare hav med smukke koraller og eksotiske, farvestrålende fisk. Det er bare at nyde de smukke omgivelser. 

Dag. 6Fra Phuket til Khao Lak

Din private chauffør henter dig på hotellet på Phuket, og kører dig til Khao Lak, hvor der venter en skøn badeferie. Khao Lak er omkranset af kilometerlange strande, og her råder en helt unik og rolig atmosfære, som indbyder til et afslappende strandliv. Du bor på Sudala Beach Resort, som ligger lige ved stranden.

Dag. 7-9. Badeferie og afslapning i autentiske Khao Lak

Nyd dagene ved hotellets dejlige pool og den fine strand, eller book en tur til de smukke Similan øer, der tilbyder noget af den mest fantastiske snorkling. Sudala Beach Resort har en god placering i den centrale del af Khao Lak med mange restauranter, bare og butikker. Det ligger altså perfekt – uanset om du vil opleve byen eller slappe af ved stranden. Om aftenen anbefaler vi et besøg til Bang Niang markedet, som er det største og bedste natmarked i Khao Lak, og ligger tæt ved hotellet.

Dag. 10. Videre til ø-ferie og rustik barfodsluksus på Koh Yao Noi

Du bliver hentet af en chauffør på hotellet i Khao Lak og transporteret til Phuket Marina Yachtclub, hvorfra du sejler med speedbåd til Paradise Koh Yao. Allerede ved indsejlingen og første øjekast mod stranden, klipperne, jungelandskabet, kan man fornemme at dette sted er noget særligt.

Du bor fire nætter på Paradise Koh Yao, som giver dig mulighed for at nyde en rustik luksus barfodsferie i de smukkeste rammer. Resortet er romantisk, smukt og naturbygget med en pragtfuld beliggenhed, lige ved den private strand og bugt. Her er infinity pool med de smukkeste udsigter over de mange små omkringliggende ø-områder. Opholdet er godt til alle aldre, hvad end du rejser som single, par eller familie.

 

Dag. 14. Hjemrejse

Efter en skøn rejse på Phuket, Khao Lak og Paradise Koh Yao, går turen hjemad. Du bliver sejlet tilbage til Phuket Marina Yachclub, hvor  du bliver transporteret den korte vej til Phukets lufthavn, hvorfra du med en enkelt mellemlandning/flyskift, flyver hjem til Danmark

Indkvartering

På denne rejse indkvarteres du på 3 forskellige hoteller i henholdsvis Phuket, Khao Lak og Koh Yao Noi-øen. Vores hoteller er håndplukkede, så du er sikret den perfekte ferieoplevelserejse. Du bor på Phuket i fire nætter, og du vælger selv, hvilket af Top Tours' tre favorithoteller, du gerne vil bo på. På Phuket kan du vælge imellem følgende hoteller:

Orchidacea Resort– Superior Værelse ★★★

Andamantra Resort & Villa Resort – Premium Deluxe Værelse ★★★★

Diamond Resort Phuket – Premium Deluxe Værelse ★★★★

 

I Khao Lak bor du 4 nætter på dejlige Sudala Beach Resort – Superior Værelse ★★★  

På Koh Yao, bliver der rigtig plads og tid til afslapning og fordybelse med fire nætter på Paradise Koh Yao Noi – Superior Værelse ★★★★

Du kan også vælge at kombinere, eller forlænge programmet med andre af Top Tours mange skønne hoteller og destinationer i Thailand - blandt andet Krabi, Phi Phi, Koh Lanta, Koh Mook, eller Koh Samui.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Periode: 19.05.2022-19.06.2022. Varighed: 14 nætter

Fra 9.998,- DKK

Periode: 20.06.2022-15.08.2022. Varighed: 14 nætter

Fra 12.998,- DKK

Periode: 16.08.2022-08.12.2022. Varighed: 14 nætter

Fra 11.498,- DKK

Periode: 05.01.2023-19.06.2023. Varighed: 14 nætter

Fra 12.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København - Phuket t/r med 1 flyskift
  • 4 nætter på dit valgte hotel af Top Tours 3 favorithoteller på Phuket
  • 4 nætter på Sudala Beach Resort
  • 4 nætter på Paradise Koh Yao
  • Morgenmad alle dage på alle hoteller
  • Speedbåd t/r Paradise Koh Yao
  • Alle transfers t/r

Priserne er per person når 2 voksne deler et værelse eller ved 2 voksne og 2 børn (max 11 år). Kontakt os for andre værelsesmuligheder og priser.

Gå til toppen af siden