INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Ø-hop i Siambugten

Ø-hop i Thailand

Oplev tre paradis-øer i Siam Bugten, Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangang. Nyd det afslappende strandliv med verdensklasse snorkling, lækre resorts, tropiske strande og krystalklart vand.

In stock
Travel Code
TH-HOP-16

Det kan du glæde dig til

På Koh Samui oplever du en af Siam Bugtens mest populære øer. Her får du det eksotiske strandliv med massevis af oplevelser og et utal af strande, som ligger spredt rundt om øen. Der er noget for enhver smag i form af et stort udvalg af snorkle- og badeture. Du kan blandt andet besøge Ang Thong Nationalparken, hvor du kan sejle ud med båd og finde din helt egen strand og nyde livet på.

På Koh Tao bor du lige ud til strandkanten på et lækkert resort, hvor turkisblåt vand og lange, svajende kokospalmer over kridhvide sandstrande, skaber rammerne. Det er barfods bounty-ferie med verdensklasse snorkling ved koraler og farvestrålende fisk i tusindvis.

Du slutter det smukke ø-hop af med stil på Koh Phangang, hvor du bor i luksusomgivelser på et 5-stjernet og prisvindende hotel. Her fører tankerne og oplevelsen hen imod det eventyrlige, og du kan se frem til et ophold og en afslutning på denne smukke rejse med ro, intimitet og romantik.

De bedste rejsetidspunkter til Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangang er fra januar til marts, hvor det er højsæson. Øerne kan med fordel også besøges i sommermånederne fra juni til september. Vejrmæssigt er det de bedste områder i hele Thailand at besøge i disse måneder.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1. Afrejse fra Danmark

Du sætter kursen mod Thailand med flyskifte undervejs. På flyrejsen bliver der serveret mad og drikke, og der er underholdning på egen skærm med konsol.

Dag. 2. Ankomst til Koh Samui

I Koh Samui Lufthavn venter din private chauffør, og tager dig med til dit hotel, Baan Chaweng Resort, som ligger på stranden som en hyggelig grøn oase. På dette skønne hotel kan du nyde ø-livet i ro og mag. Du bor direkte ved den gode, hvide sandstrand i Chaweng, som er en af øens bedste. Det er et populært område med et godt udvalg af restauranter, barer, butikker, og andre fornøjelser.

På stranden ved hotellet kan du nu sætte fødderne i det fine, hvide sand. Efter flyveturen er det nok afslapning eller en god gang massage til lyden af bølgerne, som frister.

Dag. 3-4 Koh Samui

Dagene er til fri disposition. Der er masser at give sig til på Koh Samui. Øen danner de perfekte rammer for en skøn badeferie. Vi foreslår at du besøger Ang Thong Marine parken, hvor du kan tage på opdagelse og på jagt efter din helt egen ø, gå i land, og snorkle ud fra stranden. På midten af Koh Samui finder du de smukke vandfald, tropiske regnskove og kokospalmeplantager. Du kan også besøge fiskerlandsbyen, Fishermans Village, i Bophut, eller tage en tur til ”Big Buddha” Templet. Koh Samui er også kendt for spabehandlinger, hvor nogle af verdens bedste og mest eksklusive sparesorts findes på øen.

Der er ingen tvivl om at mulighederne er mange på Koh Samui.

Dag. 5. Videre til Koh Tao

Efter et dejligt ophold på Koh Samui, går turen videre med hurtigbåd til Koh Tao. Sejlturen tager ca. 2 timer, hvor du kan nyde udsigterne og solen fra båden på soldækket. Her får du udsyn til de mange smukke øer i bugten. Ved ankomst til Koh Tao tjekker du ind på herlige 4-stjernede boutique hotel, Haadtien Beach Resort. Her er bare skønt - Atmosfæren, viben og stemningen er bare helt speciel.

Dag. 6-9. Koh Tao

Nyd livet og dagene med gåture langs vandet, smukke solnedgange og kvalitetstid med hinanden. Den afsondrethed og harmoni som findes på Koh Tao er helt unik. Under havets overflade kan du få uforglemmelige snorkel oplevelser med smukke koraller og fisk i alle regnbuens farver. Hvis du er til dykning, er Koh Tao også et af de bedste steder i verden at få PADI-certifikat til dykning. Haad Tien Beach Resort har sin egen PADI dykkerskole, hvis du skulle være interesseret i det.

På resortet kan du nyde de mange gode faciliteter, blandt andet i infinitypoolen med panoramaudsigter som er forblindende. Her er også flere rigtig gode restauranter, hvor solnegangen kan nydes med et godt måltid og en kold drink. Der er ingen tvivl om at Haad Tien Beach Resort giver dig de bedste rammer om et skønt ophold på Koh Tao.

Dag 10. Videre til Koh Phangang

Du rejser videre fra Koh Tao med hurtigbåd, og stifter nu bekendskab med den næste paradise-ø, Koh Phangang. Her bliver du mødt af ren idyl og masser af ro. På Koh Phangang bor du på Santhyia Resort - et arkitektonisk mesterværk, indrettet med detaljer i thastil og teaktræ. Santhiya er spredt ud over et stort område med panoramahavudsigter over Siam Bugten. Her får du udsøgt service, og har mulighed for at bo i villa med privat pool. Nyd ferie, roen og den varme atmosfære. Vi anbefaler, at du nyder en privat, romantisk middag med levende lys under stjernerne en af dagene. Middagen foregår i skjul på en af Koh Phangangs fantastiske klippesider. Santhyia Resort og Koh Phangang er er noget helt særligt, og det er den perfekte afslutning på de mange store oplevelser på dit ø-hop i Siam Bugten.

Dag. 14. Hjemrejse

Efter en fortryllende rejse i Siam Bugten og på de 3 paradis-øer, går turen nu hjemad. Du bliver transportereret med stil af Santhiya’s Resorts egen speedbåd, og sejlet tilbage til Koh Samui, og lufthavnen, hvorfra du med mellemlandning/flyskift, flyver hjem til Danmark

Indkvartering

Du starter rejsen på Koh Samui med 4 nætter på Baan Chaweng Resort ★★★ , hvor du bor i smukke villaer. Her kan du virkelig nyde livet og den afslappede, rolige atmosfære. Baan Chaweng Resort er et rigtig godt hotel og Top Tours en bestseller på Koh Samui. Skulle du have lyst til at opgradere, kan vi anbefale 5-stjernede Banyan Tree Koh Samui, eller 6-stjernede Centara Reserve Samui

På koraløen, Koh Tao, skal du nyde 4 nætter i bungalow på Haad Tien Beach Resort ★★★★ . Det er et fantastisk resort, beliggende i rolige, grønne, tropiske omgivelser, direkte ud til det bugtens azurblå hav. Her er serviceniveauet og komforten helt i top, og hotellet danner de perfekte rammer for et afslappende ophold. Hotellets store poolområde i haven ligger ugeneret ned mod stranden og omringet af store kokospalmer. Her bor du i en dejlig Hideaway Villa, som er placeret i den tropiske have. Drømmer du om at bo i en bungalow i første række lige ned til vandet, kan du vælge at bo en Castaway Beach Villa.

Du slutter med et dejligt ophold på 4 nætter på luksusresortet Santhiya Resort Koh Phangang ★★★★★ . Resortet er bygget i sin særegne stil, som leder tankerne hen imod det eventyrlige. Værelserne er smukt indrettet i teaktræ, hvor der virkelig er kræset om detaljerne med flotte udskæringer. Resortet er placeret på en klippeskråning, hvor du får den smukkeste havudsigt over den thailandske bugt. På Santhiya er der garanteret forkælelse, smukke omgivelser og service af høj klasse.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Periode: 26.09.2022-30.11.2022. Varighed: 14 nætter

Fra 0,- DKK

Periode: 01.12.2022-28.02.2023. Varighed: 14 nætter

Fra 0,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse til Koh Samui t/r
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • 4 nætter på Koh Samui på Baan Chaweng Resort i Superior Villa
 • 4 nætter på Koh Tao på Haad Tien Beach Resort i Hideaway Bungalow
 • 4 nætter på Koh Phangang på Santhiya Koh Phangang Resort & Spa i Supreme Deluxe Værelse med havudsigt
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • Transport fra/til Koh Samui lufthavn
 • Alle transporter imellem øer med hurtigbåd og speedbåd, samt transport på øerne til hotellerne

Prisen inkluderer ikke:

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring.
 • Drikkevarer
 • DrikkepengeGå til toppen af siden