INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Eventyrligt Ø-hop til Koh Samui og Koh Tao

Ø-hop i Thailand

Nyd livet på Thailand berømte paradis-øer Koh Tao og Koh Samui. Drømmer du om eventyr under havoverfladen, hvide sandstrande og lækre resorts, så er denne rejse for dig.

In stock
Travel Code
TH-HOP-12

Det kan du glæde dig til

På Koh Tao bor du lige ved vandkanten ved smukke Shark Bay, og her får du virkelig følelsen af at holde ferie i Paradisets have. Turkisblåt vand og lange, svajende kokospalmer over kridhvide sandstrande, skaber rammerne for dit ophold, og vil du opleve livet under havets overflade, har øen nogle fantastiske rev med koraller og farvestrålende fisk i tusindvis.

Koh Samui er en af Siambugtens mest populære øer, og her kan du snorkle i det krystalklare hav, besøge storslåede nationalparker og gå på opdagelse i de hyggelige byer – Her er noget for enhver smag. Rundt om øen finder du et utal af smukke, eksotiske bounty-strande, hvor du kan dase i solen varme stråler eller tage et dyp i bølgen blå.

De bedste rejsetidspunkter til Koh Tao og Koh Samui er fra januar til marts, hvor det også er højsæson. Øerne kan med fordel også besøges i sommermånederne fra juni til september. Vejrmæssigt er det de bedste områder i hele Thailand at besøge i disse måneder.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du sætter kursen mod Thailand med flyskifte undervejs. På flyrejsen bliver der serveret mad og drikke, og der er underholdning på egen skærm med konsol.

Dag 2: Ankomst til Koh Tao
Du lander i lufthavenen på Koh Samui og skal vide med hurtigbåd tiul den fine koralø Koh Tao. Sejlturen tager ca. 2 timer, hvor du kan nyde udsigterne og solen fra båden på soldækket. Her får du udsyn til de mange smukke øer i bugten. Ved ankomst til Koh Tao tjekker du ind på herlige 4-stjernede boutique hotel, Haadtien Beach Resort. Her er bare skønt - Atmosfæren, viben og stemningen er bare helt speciel.

Dag 3-5: Koh Tao
Koh Tao er et sandt dykkerparadis, og har kan du bruge masser af timer med hovedet under vand. Hvad enten du vil dykke, snorkle eller bare bade, så er forholdene helt eminente, og der er masser af oplevelser i vente.
Du bor i stilrene og behagelige bungalows på det 4-stjernede Haad Tien Beach Resort beliggende i rolige, grønne omgivelser og har direkte adgang til det turkisblå hav og skønne strand. Hvis du er til dykning, er Koh Tao også et af de bedste steder i verden at få PADI-certifikat til dykning. Haad Tien Beach Resort har sin egen PADI dykkerskole, hvis du skulle være interesseret i det.
Nyd godt af resortets infinity-pool eller spaafdeling, hvor du kan lette kroppens spændinger med et væld af skønne massagebehandlinger. Restauranten serverer et lækkert udvalg af både thailandske og internationale retter med fokus på lokale råvarer, friskfanget fisk samt grønt og frugt fra resortets egen køkkenhave.

Dag 6: Videre til Koh Samui
Efter nogle fantastiske dage på Koh Tao skal du tilbage til Thailands næststørste ø; Koh Samui. Her skal du bo de næste 8 nætter på Baan Chaweng Resort, der ligger på stranden som en hyggelig grøn oase. Du bor direkte ved den gode, hvide sandstrand i Chaweng, som er en af øens bedste. Det er et populært område med et godt udvalg af restauranter, barer, butikker, og andre fornøjelser.

Dag 7-13: Koh Samui
De næste dage nyder du ø-livet i ro og mag med gåture langs vandet, smukke solnedgange og kvalitetstid med hinanden. Dine dage er til fri disposition, og der er masser at give sig til på Koh Samui. Vi foreslår at du besøger Ang Thong Marine parken, hvor du kan tage på opdagelse og på jagt efter din helt egen ø, gå i land, og snorkle ud fra stranden. På midten af Koh Samui finder du de smukke vandfald, tropiske regnskove og kokospalmeplantager. Du kan også besøge fiskerlandsbyen, Fishermans Village, i Bophut, eller tage en tur til ”Big Buddha” Templet. Koh Samui er også kendt for spabehandlinger og nogle af verdens bedste og mest eksklusive sparesorts findes her på øen.

Dag 14: Hjemrejse
Efter en fortryllende rejse til 2 af Thailands mest vidunderlige tropeøer er det tid til at vende skuden hjemad. Du bliver kørt til Koh Samuis lufthavn hvorfra du skal flyve hjem til Danmark. Der kommer til at være flyskift undervejs.

Indkvartering

Du starter rejsen på koraløen, Koh Tao, hvor du skal nyde 4 nætter i bungalow på Haad Tien Beach Resort ★★★★ . Det er et fantastisk resort, beliggende i rolige, grønne, tropiske omgivelser, direkte ud til det bugtens azurblå hav. Her er serviceniveauet og komforten helt i top, og hotellet danner de perfekte rammer for et afslappende ophold. Hotellets store poolområde i haven ligger ugeneret ned mod stranden og omringet af høje kokospalmer. Du skal bo i en dejlig Hideaway Villa, som er placeret i den tropiske have. Drømmer du om at bo i en bungalow i første række lige ned til vandet, kan du vælge at bo en Castaway Beach Villa.

På Koh Samui har du 8 nætter på Baan Chaweng Resort ★★★ , hvor du bor i smukke villaer. Her kan du virkelig nyde livet og den afslappede, rolige atmosfære. Baan Chaweng Resort er et rigtig godt hotel og hos Top Tours en bestseller på Koh Samui. Skulle du have lyst til at opgradere, kan vi anbefale 5-stjernede Banyan Tree Koh Samui, eller 6-stjernede Centara Reserve Samui.

Vejr og klima

Vejrkort Koh Samui

Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse til Koh Samui t/r.
 • Alle skatter og afgifter på fly.
 • 4 nætter på Koh Tao på Haad Tien Beach Resort i Hideaway Bungalow.
 • 8 nætter på Koh Samui på Baan Chaweng Resort i Superior Villa.
 • Daglig morgenmad på begge hoteller.
 • Transport fra/til Koh Samui lufthavn.
 • Alle transporter imellem øerne med hurtigbåd og speedbåd, samt transport på øerne til hotellerne.

 
Prisen inkluderer ikke:

 • Afbestillingsforsikring.
 • Rejseforsikring.
 • Drikkevarer.
 • Drikkepenge.

 
Priser og perioder:

01/04 - 18/06 2021 fra kr. 11.498
19/06 - 31/08 2021 fra kr. 14.998
01/09 - 20/10 2021 fra kr. 11.498

Prisen er pr person i delt dobbeltværelse.


Forlæng jeres rejse:
- tilkøb 4 nætter på Koh Phangan Buri Rasa i deluxe værelse inkl morgenmad og alle transfers fra kr. 2.400 pr person

Tilbuddet gælder så længe pladser haves

Gå til toppen af siden