INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Novotel Hua Hin Cha Am Resort & Spa ★★★★

Hua Hin - Thailand

Bo i lækre omgivelser med ægte thailandsk charme og faciliteter for alle aldre – Det perfekte valg til familieferien med børneklub, legeplads, børnepool, vandrutsjebane og havudsigt.

In stock
Travel Code
TH-H-HH-113

Indkvartering

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa er beliggende direkte ved stranden imellem badeferiebyerne Hua Hin og Cha Am. Her finder du et stort, indbydende poolområde med liggestole, parasoller og vandrutchebane – alt sammen med den smukkeste udsigt over havet. Her er masser af plads og komfort, og er det perfekt for alle aldre, især familier. Som gæst oplever man nemlig en meget personlig og familiær stemning.

Ligegyldigt hvor du hviler dit blik, vil du se et indbydende design og et stort udvalg af faciliteter. Når sulten trænger sig på, så er der 4 hyggelige restauranter og barer, som er åbne hele dagen. På Novotel spiser du virkeligt godt, og du kan du få både thailandske specialiteter og europæiske retter. Du kan naturligvis også få forfriskninger omkring poolen. Selv i restauranten finder du et børnehjørne, så de små kan hygge sig efter middagen. Din ferie er inkluderet daglig morgenmad, og på helt specielle tilbud, kan du også få drikkepenge inkluderet i dit ophold.

 Herudover er der også et døgnåbent fitnesscenter, samt gratis wi-fi på hele hotel-området. Her er et wellness-spa med fristende behandlinger, som gør hotellet det perfekte valg for dig som ønsker en fredfyldt og afslappet ferie. Hotellet har desuden shuttlebus kører daglig til og fra centrum af Hua Hin. Turen tager ca. 20 minutter, koster ca. 20 kr. pr vej.

 Når du holder ferie på Novotel Hua Hin Cha Am Resort & Spa, kan du vælge lige præcis den værelsestype, som passer bedst til dig. Her er nemlig værelser med plads til op til 5 personer, som er . Alle værelser er smagfuldt indrettet i lyse farver med møbler af høj kvalitet og har møbleret balkon og den flotteste direkte havudsigt. Derudover finder du på alle værelser:

  • Wi-Fi
  • Aircondition
  • telefon
  • satellit-tv
  • minibar
  • Te- og kaffefaciliteter
  • premium sengetøj
  • badekåber
  • hårtørrer
  • safe

Standard Værelse med havudsigt
34 m2 med dobbeltseng eller 2 enkelt-senge. Her er plads til 2 voksne og 3 børn op til 15 år.

Deluxe Værelse med havudsigt
34 m2 med dobbeltseng eller 2 enkelt-senge. Disse værelser er præcis de samme som Standard værelserne, men er placeret højere fra 12 – 17 etage. Her er ligeledes plads til 2 voksne og 3 børn op til 15 år.

Family Fun Junior Suite med havudsigt
38 m2 med dobbeltseng, samt køjesenge. Her er plads til 2 voksne og 2 børn op til 15 år.

Family Fun Suite med havudsigt
57 m2 med separat stue og soveværelse. I soveværelserne kan der ønskes mellem stor kingsize seng eller to eller 2 enkelt-senge. Stuen er dejligt møbleret med en stor sofa, stole, bord, samt køjesenge med mulighed for yderligere en ekstra seng. Her er plads til 2 voksne og 3 børn op til 15 år.

 

Drømmer du om et lækkert Thailandsk resort i rolige og hyggelige omgivelser med en fantastisk havudsigt - et feriested, hvor du kan dase ved poolen og nyde en fredfyldt og afslappet badeferie med mange faciliteter, så er Novotel Hua Hin Cha Am det perfekte valg til dig.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Novotel Hua Hin Cha Am Resort & Spa ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden