INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Mira Montra

Koh Mak - Thailand

Tag på en uforglemmelig rejse til Thailand og bo på det luksuriøse hotel Mira Montra, hvor tropisk idyl, ro og moderne komfort mødes på lykkelig vis. Glæd dig til en hoteloplevelse i topkvalitet.

In stock
Travel Code
TH-H-MA-122

Indkvartering

Det overdådige hotel Mira Montra ligger på den smukkeste sandstrækning og byder på en fantastisk hotel- og strandoplevelse, hvor tropisk idyl, ro og moderne komfort mødes på lykkelig vis. Hver villa og hvert værelse har enkle, rustikke møbler samt en terrasse, der er med til at fremkalde en afslappende atmosfære. Når du ikke er på værelset, kan du gå en tur på den private strand eller synke ned i vores hængekøjesenge, mens du lytter til bølgernes jævne melodi.

Mira Montra har forskellige faciliteter, der forventes af et luksushotel såsom sin helt egen strand, en pool, en thairestaurant og massage. Restauranten tilbyder en thailandsk smagsoplevelse i verdensklasse, hvor du har mulighed for at smage lokale retter lavet med friske råvarer, mens du nyder den smukke havudsigt. Har du mere lyst til afslapning, kan du læne dig tilbage på vores solsenge og nyde en god bog.

Ønsker du at prøve aktiviteter udenfor hotellet, har du mulighed for at prøve snorkling, ø-hopping eller at udforske øen Koh Mak - mulighederne er mangfoldige!

Bestil

Send rejseforespørgsel

Mira Montra
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden