INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Mercure Bali Sanur Resort ★★★★

Sanur - Bali - Indonesien

Dette dejlige hotel har en unik beliggenhed nær den kridhvide sandstrand. Kombiner afslapning ved poolen med et dyk i det azurblå hav. Ægte afslapning under solen på vidunderlige Bali.

In stock
Travel Code
ID-H-SA-31

Indkvartering

Mercure Resort Bali Sanur har en fantastisk beliggenhed nær Sanur Beach - en af Balis smukkeste og mest rolige strande, hvor sandet er hvidt, og vandet er lunt.

Hotellet byder på den ægte og autentiske balinesiske oplevelse, og det venlige personale er dedikerede til at sørge for, at servicen er i top under dit ophold. Hotellet er omringet af 5 hektar tropisk have, der skaber de smukkeste omgivelser, og du vil med sikkerhed blive opslugt af den vidunderlige atmosfære.

Du bliver indkvarteret på et rummeligt og bekvemt værelse, der er indrettet i charmerende balinesisk stil, hvor du kan lade dig fortrylle af den skønne udsigt til haven eller poolen. Smæk benene op og nyd den tropiske sol på en liggestol ved hotellets store swimmingpool. Suppler eventuelt afslapningen med en forfriskende og afkølende drink fra poolbaren.

Hotellet har forskellige faciliteter, som du kan benytte efter behov. Du kan eksempelvis deltage i yogatimer og komme helt i zen, eller du kan opleve den totale afslapning med et besøg i spaen, der tilbyder en bred vifte af forskellige skønhedsbehandlinger og massage. Du kan også udfordre din surfingteknik og udvikle dine færdigheder på et surfbræt mod betaling.

Forkæl dine smagsløg i hotellets restaurant, hvor du kan vælge mellem flere vestlige favoritter og nyde et lækket måltid med udsigt til stranden. 

Bestil

Send rejseforespørgsel

Mercure Bali Sanur Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden