INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Melia Danang Beach Resort ★★★★★

Danang - Vietnam

Moderne og minimalistisk luksusresort placeret på Danangs bredde sandstrand. Nyd de mange faciliteter, grønne og velholdte have, flotte værelser og gode service.

In stock
Travel Code
VN-H-DA-1

Indkvartering

Det 5-stjernede luksus resort Melia Danang Beach Resort ligger direkte på stranden Non Nuoc, ca. 10 km fra lufthavnen. Resortet har et bredt privat strandområde, stor udendørs pool, spa og smukt anlagt have. Danang er en aktiv by med mange butikker, restauranter og ikke mindst lokale markeder. Hvis du har lyst til en udflugt lidt længere væk, ligger UNESCO verdensarvsbyen Hoi An ligger 20 minutters kørsel væk. 

Resortet er designet i moderne, minimalistisk stil og tilbyder dels værelser og dels villaer. Der er flere restauranter med både vietnamesiske og internationale menukort, der er flere barer, bla.a Cape Nao Beach Club med havudsigt. YHI Spa har høj international standard og tilbyder et stort udvalg af skønne massage-, ansigts og kropsbehandligner.

Der er 394 værelser og villaer. Værelserne er indrettet i moderne stil i jordfarve og har klinkegulve med hyggetæpper. Værelserne har sofa, sikkerhedsboks, fladskærm med kabel- og satellitkanaler, kaffe- og tefaciliteter samt minibar. På badeværelset er der bruser, hårtørrer, badekåber og luksuriøse toiletartikler. Værelserne har udsigt til havet, bjergene eller haven. Der gratis wifi overalt.

Værelsestyperne er:

  • Melia Guestroom - 28 m²
  • Deluxe Room - 33 m²
  • Premium Room - 40 m²
  • Family Room - 40 m²
  • Supreme Room  (villa style)- 55 m²
  • Grand Premium Room (villa style) - 55 m²

Bestil

Send rejseforespørgsel

Melia Danang Beach Resort ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden