Sofitel Imperial Resort and Spa 

Luksusresort direkte på Flic en Flacs fine sandstrand, 5 min. kørsel fra byen og med god plads på resortet for både børn og voksne.

Sofitel Imperial ligger direkte til en af de bedste strande vi har set på Mauritius, og er høj kvalitet i værelser og mad-oplevelser. Resortet er smukt opbygget omkring stranden og den japanske have, og med store, fine værelser med udsigt til have eller hav.

Sofitel Imperial Resort and Spa er et af vores favorit hoteller på vestkysten af Mauritius, pga. den fine strand, den høje kvalitet af mad og den gode service. Opholdet her bookes med halv- eller helpension og maden er utroligt lækker uanset hvor i vælger at spise. Her er 4 restauranter som alle er inkluderet i jeres måltidspakke, undtaget er den japanske del af den asiatiske restaurant hvor tillæg tilkommer.
Udover dejlig mad tilbyder resortet spa-oplevelser, fitnesscenter, tennisbaner og børnevillaen med masser af aktiviteter for de mindste.
På resortet finder i også båd-huset som tilbyder alt indenfor vandsport, det meste er gratis som snorkelture, vandski, surfing, glas-bundsbåd, vandcykler mm.
Dykkercenteret tilbyder 2 dykkerture om dagen til meget rimelig priser (ca kr. 400 pr dyk) PADI-certifikat kan også tages herfra.

Her er ialt 192 værelser, men da området ned til stranden er meget stort, opdager man ikke der er mange gæster og kan altid finde solstole med plads omkring.
Alle værelser er smukt indrettede, med balkon eller terrasse og med alle moderne faciliteter samt seperat badekar og bruseniche:
Superior værelser i stueetagen mod vandet, men uden havudsigt.
Deluxe værelse med havudsigt på 1. og 2. sal
Luxury værelser med havudsigt
Famliy Prestige suite med udsigt til den japanske have til 2 voksne og 2 børn med seperat stue.

Et rigtig dejligt resort for jer der gerne vil være ved god strand, spise lækker mad og nyde det lækre område.

Hotel information

Wolmar Coastal Rd, Flic en Flac 90517, Mauritius
+230 453 8700

Øst- og Vestmauritius - 2 dejlige strandhoteller

DestinationMauritius
Gyldig fra01-08-2019
Gyldig til31-03-2020
Varighed16 dage
PrisFra 16.998kr.

Le Meridien Ile Maurice på Mauritius' vestkyst

DestinationMauritius
Gyldig fra01-05-2019
Gyldig til31-03-2020
Varighed9 dage
PrisFra 11.998kr.

Vidunderlige Constance Belle Mare Plage med halvpension

DestinationMauritius
Gyldig fra01-05-2019
Gyldig til31-03-2020
Varighed9 dage
PrisFra 13.998kr.
Se alle tilbud