INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Marriott Hua Hin Resort ★★★★★

Hua Hin - Thailand

Hold ferie i komplet luksus på Hua Hin Marriott Resort & Spa. Med fantastiske omgivelser og smukke værelser i højsædet, er der lagt op til en afslappene strandferie i det tropiske Thailand.

In stock
Travel Code
TH-H-HH-59

Indkvartering

Du finder Marriott Resort & Spa lige ved stranden i den thailandske by Hua Hin. Her kan du forvente luksus i højeste grad og en ferie hvor der ikke kommer til at mangle noget. Hotellet er 5-stjernet og har en fantastisk beliggenhed, der er perfekt til en afslappende strandferie, hvor du virkelig kan nyde tilværelsen i det fantastiske land. Hvad end du rejser med en partner, med venner eller med hele familien, er hotellet noget for dig der søger luksus, forkælelse og afslapning.

Du kan nyde dagene i solen ved hotellets store poolområde, hvor der er sørget for behagelige liggestole, parasoller og en skøn udsigt. Der er også en stor børnepool, hvor der er lagt op til sjov i vandet. Flere dele af poolområderne er forbundet, hvilket gør det let at bevæge sig fra det ene område til det andet. Hotellet har også en Kids Club med sjove aktiviteter og legetøj for de mindste. Derudover kan de også slippes løs i hotellets Tree House & Water Park, hvor der er garanteret sjov og ballade.

Drømmer du om lidt aktivitet på din ferie, kan du benytte dig af hotellets fitness faciliteter. Er du mere til at en ferie hvor du kan komme helt ned i gear, kan du glæde dig til at opleve hotellets spa faciliteter, der med garanti efterlader dig fuldkommen afslappet.

Alle hotellets værelser er indrettet i en moderne stil i rene nuancer og der er ikke gået på kompromis med komforten. Derudover har alle værelserne en møbleret balkon eller terrasse.

Superior værelse med balkon og have-udsigt Deluxe værelse med balkon og havudsigt:
Her finder du den samme indretning og størrelse som superior-værelserne+, men med en betagende udsigt over områdets tropiske bugt.

Deluxe værelse med pool terrasse:
Indretningen i Deluxe værelserne er den samme som de andre værelser, men er beliggende på grundplan. Du kan derfor nyde godt af en hyggelig lille have med tilhørende, møbleret terrasse og en direkte adgang til hotellets poolområde samt haveområde.

Deluxe værelse med adgang til pool:

Med denne indkvarteringsmulighed kan du glæde dig til at have direkte adgang til poolen via din egen terrasse. Her kan du nyde solen på dine private solsenge med tilhørende bord. Værelset er indrettet på samme måde som de andre værelser.

Pension:
Når du holder ferie på Marriott resort & spa, kan du nyde godt af den inkluderede morgenmad hver morgen. Morgenmaden består af buffet på hotellets restaurant Amber Kitchen Restaurant, som tilbyder morgenmad fra kl. 6.30 til kl. 11.00. Børn under 4 år spiser gratis på hotellet. Det er muligt at tilkøbe fuldpension.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Marriott Hua Hin Resort ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden