VALGTE

Marokko 

Episke bjerglandskaber, fejende sandklitter, historiske byer - og ægte 1001 nats stemning. Marokko er ikke kun med sin strategiske beliggenhed på porten til Afrika et traditionelt land med en stærk national identitet. I Marokko bor mere end 30 millioner mennesker, og landet er placeret i det nordvestlige Afrika op ad Algeriet. Landets placering er en af årsagerne til, at Marokko er et populært rejsemål for europæere. Det er nemlig nemt at komme dertil uden at skulle ud på den helt lange flyrejse. 
Rejs til magiske Marokko 
I Marokko mikses traditionel berberlivsstil i ørkenen med trendy urbant design og lokal hiphop i fremadstræbende byer som Rabat, Tangier og Casablanca. Marokko har en diversitet som få andre steder i verden - og vidste man ikke bedre, skulle man tro, at nogen havde specialdesignet landet til rejsende på udkig efter rendyrket eventyr, tilsat et ekstra pift af chili, gurkemeje og mynte. Oplev menneskemylderet fra en café ved legendariske Djemaa Place de Fna i Marrakech, tag på trekking i de billedskønne Atlasbjerge, shop amok i den labyrintiske souq i Marrakech, overnat på en traditionel riad og se solnedgangen fra din tagterrasse, dyp dig i Atlanterhavet i den charmerende havneby Essaouira og bliv forbløffet over indtagende Rabat med sine palmeflankerede boulevarder, rene strand og rige kulturliv.
Ja, kort sagt, så er Marokko bare magisk, og har du endnu ikke besøgt landet, så er det om at komme afsted.

Besøg Marrakech 
Den smukke by Marrakech er beliggende lige ved foden af Atlasbjergene og er den fjerdestørste i Marokko. Her kan du blandt andet opleve Medinaen, der siden 1985 har været på UNESCOS Verdensarvsliste. Overalt i Marrakech hersker en orientalsk atmosfære, der er helt unik, og som giver dig sanseoplevelser som aldrig før. Lad synet falde på storslåede moskeer, botaniske haver eller gå på opdagelse og vandring i bjergene. I Marrakech er der masser at give sig til og opleve. Byen stråler af farver båden inden for og uden for bygningerne, og det er derfor en sand fornøjelse blot at gå rundt i byen og betragte alting. 

Book en rejse til Marokko her
Du kan se nogle af vores tilbud her på siden, men ønsker du fx at kombinere rejsen med andre destinationer, så kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i at sammensætte drømmerejser til danskere, og vi ved alt om, hvad der er værd at vide om Marokko, inden du tager afsted. Kontakt os i dag for yderligere information omkring vores rejser, eller send os en forespørgsel, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Aladdins Land med dansk rejseleder

DestinationMarokko
Gyldig fra22-03-2020
Gyldig til22-03-2021
Varighed9 dage
PrisFra 9.990kr.
5
Se alle tilbud