INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Manta Dive Resort Gili Trawangan

Bali - Indonesien

Gå ikke glip af et besøg på Gili Trawanga. Med et ophold på Manta Dive Resort kan du udforske live der udspiller sig livligt under havet soverflade og øens tropiske omgivelser.

In stock
Travel Code
ID-H-GT-26

Indkvartering

Manta Dive Resort Gili Trawangan er beliggende på stranden på paradisøen Gili Trawangan. Her venter der hvide sandstrande og det klareste vand du kan forestille dig. Resortets navn kommer af, at området huser en helt fantastisk undervandsverden, som du kan udforske direkte fra stranden. Både snorkling og dykning er helt perfekt at sætte næsen op efter her. Derudover kan du nyde godt af både bar og cafe, massage, diverse brætspil og generelt et super familievenligt resort, hvor der er plads til alle.

På resortet bor du i enten traditionelle bungalows, villaer eller værelser.

Villaerne er den mest luksuriøse mulighed. Her får du masser af plads, privat pool. Det er det optimale valg, når du rejser i en større gruppe.

Selve hoteldelen har værelser med eller uden udsigt til poolen. Begge værelsestyper har samme indretning og alle faciliteter.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Manta Dive Resort Gili Trawangan
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden