Maldiverne 

Pragtfulde hvide strande, azurblåt vand og enestående undervandsliv - Maldiverne gør drømme til virkelighed.
Maldiverne er et rejsestudie i afslapning, skønhed og lækre resorts, der indbyder til forkælelse. Her finder man eksklusive resorts på små atoller - omgivet af de farvestrålende koralrev, og puddersukkerblødt, hvidt sand. Farverne under vand er enestående, og fra alle småøerne kan man snorkle direkte fra stranden, eller fra egen hytte på pæle i vandet. Hvis man ikke er forelsket, når man tager til Maldiverne - så er man det i hvert fald, når man kommer hjem.
Man finder mange luksuriøse resorts på Maldiverne, og uanset hvad man vælger, kan man være sikker på at få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Maldiverne indbyder til bryllupsrejser, men her tilbydes også familieresorts. På de fleste hoteller er der mulighed for at tilkøbe all inklusive pakker.
Turen til Maldiverne går til Malé - herfra er det enten med speedbåd eller vandfly direkte til resortet.

Klimaet er tropisk med temperaturer hele året mellem 29 - 32 grader, med den tørreste årstid er fra december til april.
Om sommeren kan man opleve de kæmpe store djævlerokker.
Landet består af knap 1200 øer - hvoraf kun 200 er beboede og ingen steder i Maldiverne er det højeste punkt mere end et par meter over havoverfladen.

Ankomsten er i sig selv en fantastisk oplevelse. Flyver man til resortet vil man undervejs se alle de små øer omgivet af hvide ringe. Sejler man til ens ø, vil man måske allerede opleve delfiner undervejs.
Ved ankomst til øen kan man godt pakke sko og ure væk og lade dem ligge godt gemt under ens ophold. Man får ikke brug for nogen af delene.

Læs mere om Maldiverne her