VALGTE
DESTINATION

Maldiverne 

Uforlignelig luksus, perfekt kridhvidt pulversand, et lysende blåt hav og en uovertruffen undervandsverden.
Vælg det resort du bedst kan lide og få din helt egen ø at boltre dig på. Kan det perfekte strand- og snorkelparadis mon købes for penge på Maldiverne? Ja, men blot sørg for at spare op i god tid.Maldiverne er et studie i afslapning, skønhed og fantastiske resorts, der indbyder til forkælelse i særklasse. De eksklusive resorts du finder på hver deres egen lille ø, alle omkranset af et imponerende koralrev samt kridhvide finkornede sandstrande.

Livet der udspiller sig under vandet er uden sammenligning og du kan snorkle direkte fra stranden, eller fra din egen vandvilla, bygget på pæle i vandet. Der kan naturligvis være en smule forskel på kvaliteten af sandet eller på kvaliteten af korallerne under havoverfladen på den enkelte ø / det resort du vælger, men uanset hvor du bor på Maldiverne vil du blive bjergtaget af den skønhed, der møder dig. Er du ikke forelsket når du tager til Maldiverne, så er du det formentlig, når du kommer hjem.

Maldiverne er kendt for sine luksuriøse resorts, der ikke findes magen til andre steder i verden.
Og kombinationen af de perfekte omgivelser og den afslappede barfods stemning betyder, at Maldiverne i særdeleshed er en oplagt honeymoon destination. På de fleste hoteller er der mulighed for at tilkøbe all-inclusive pakker. Og det kan være en god løsning, da du alligvel spiser alle dine måltider på dit resort.

Turen til Maldiverne går til Male – herfra er det enten med speedbåd, indenrigsfly samt båd eller vandfly direkte til jeres resort. Det er ikke alle resorts der har vandflyver som en del af transporten. Typisk er det resorts der ligger langt fra en indenrigslufthavn samt dem der ligger langt fra Male der tilbyder vandflyver transport.

Maldiverne består af knap 1200 øer, hvoraf kun cirka 200 af dem beboede. Intet sted på Maldiverne er det højeste punkt mere end et par meter over havoverfladen, hvilket også gør øerne til et sårbart sted. Om sommeren kan man, som eneste tidspunkt, opleve de kæmpe store djævlerokker.
Generelle oplysninger:

Drikkepenge: Det er frivilligt om man giver drikkepenge, men god betjening belønnes normalt med 10 % eller regningen rundes op.

Elektricitet: 220 V.

Klima: Tropisk klima med temperaturer hele året mellem 29 - 32 grader. Tørreste årstid er mellem december - april.

Sprog: Dhivehi. Engelsk tales næsten overalt. Tysk og fransk tales også på mange resorts.

Tidsforskel: Sommertid +3 timer / vintertid +4 timer.

Vaccination: Top Tours kan ikke rådgive omkring vaccinationer. Vi anbefaler altid, at du inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriceret vaccinationscenter for gældende vaccinationsregler.

Valuta: Maldive Rufiyaa (MVR). Se den aktuelle valutakurs her

Visum & pas: Intet visumkrav for danske statsborgere i indtil 30 dage.
Pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomstdato.
Læs gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Udenrigsministeriets rejsevejledning: Vi anbefaler at du inden afrejse altid læser sidste nye rejsevejledning fra Udenrigsministeriet.
Læs den her.


 

Bandos Maldives - fantastisk husrev til en god pris

DestinationMaldiverne
Gyldig fra01-12-2017
Gyldig til01-10-2018
Varighed9 dage
PrisFra 14.998kr.

Kombinationsferie - Dubai og Maldiverne

DestinationDubai
Gyldig fra01-11-2017
Gyldig til31-10-2018
Varighed12 dage
PrisFra 20.598kr.

Sun Island resort Maldiverne - større ø med masser af faciliteter

DestinationMaldiverne
Gyldig fra01-12-2017
Gyldig til01-10-2018
Varighed9 dage
PrisFra 15.298kr.
Se alle tilbud