VALGTE
DESTINATION

Maldiverne 

Uforlignelig luksus, perfekt kridhvidt pulversand, et lysende, blåt hav og en uovertruffen undervandsverden, der er en oplevelse i sig selv. Maldiverne er uden tvivl et paradis på jord.Kunne en rejse til Maldiverne være noget for dig? Det er svært ikke at blive fristet af Maldivernes helt særlige charme, og hvem kan ikke lide kridhvide sandstrande og et lækkert, blåt hav, der er lige til at snuppe en dukkert i på alle tider af døgnet. Hos Top Tours er vi i hvert fald selv helt vilde med Maldiverne, og vi kender destinationen godt, så vi kan tilbyde dig de bedste rammer for dit ophold samt de allerbedste oplevelser for enhver smag og til alle temperamenter.

Se vores forskellige tilbud, eller kontakt os for at få skræddersyet en ferie på Maldiverne, der kan matche dine ønsker og drømme. Meget kan lade sig gøre, og med de mange spændende oplevelser, der venter dig på Maldiverne, har din og dine medrejsendes kommende ferie potentiale til at blive en af de ekstra mindeværdige af slagsen.


Maldiverne er et studie i afslapning, skønhed og fantastiske resorts, der indbyder til forkælelse i særklasse. De eksklusive resorts finder du på hver deres egen lille ø, der alle er omkranset af et imponerende koralrev samt kridhvide, finkornede sandstrande, der indbyder til hygge, afslapning og aktiviteter i og under vandet. Mange af os kunne helt sikkert lære noget af det langsomme tempo og af mentaliteten på Maldiverne, og måske det netop er derfor, at Maldiverne er blevet så populær en feriedestination for mange danskere, der trænger til et afbræk fra hverdagen? Uanset hvad er Maldiverne perfekt til badeferie, når du gerne vil have lidt ekstra luksus og tanke op på energidepoterne, før hverdagen atter kalder derhjemme. 

Livet, der udspiller sig under vandet på Maldiverne, er helt uden sammenligning, og du kan snorkle direkte fra stranden eller fra din egen vandvilla bygget på pæle i vandet. Om sommeren kan man opleve de kæmpestore djævlerokker, der bevæger sig yndefuldt igennem vandet – og som du kan få at se under havets overflade på en fascinerende dykkertur, hvis du har mod på en anderledes oplevelse. 

Maldiverne er kendt for sine luksuriøse resorts, der ikke findes mage til andre steder i verden. De gennemtænkte resort-faciliteter i kombination med de perfekte omgivelser og den afslappende barfods-stemning gør Maldiverne til en oplagt destination for bryllupsrejsen.
På de fleste hoteller er det muligt at tilkøbe all-inclusive-pakker, der gør opholdet endnu bedre. Det kan være en god løsning, da du alligevel hurtigt vil opdage, at dit resort er det bedste sted at nyde alle måltider i løbet af dagen.

Turen til Maldiverne går til Malé, der er hovedstaden beliggende på Malé Island. Herfra er det enten med speedbåd, indenrigsfly samt båd eller vandfly direkte til jeres resort. 

Maldiverne består af knap 1200 øer, hvoraf kun cirka 200 af dem er beboede. Intet sted på Maldiverne er det højeste punkt mere end et par meter over havoverfladen, hvilket også gør øerne til et sårbart sted, i forhold til klimaforandringerne.Generelle oplysninger:

Drikkepenge: Det er frivilligt om man giver drikkepenge, men god betjening belønnes normalt med 10 % eller regningen rundes op.

Elektricitet: 220 V.

Klima: Tropisk klima med temperaturer hele året mellem 29 - 32 grader. Tørreste årstid er mellem december - april.

Sprog: Dhivehi. Engelsk tales næsten overalt. Tysk og fransk tales også på mange resorts.

Tidsforskel: Sommertid +3 timer / vintertid +4 timer.

Vaccination: Top Tours kan ikke rådgive omkring vaccinationer. Vi anbefaler altid, at du inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriceret vaccinationscenter for gældende vaccinationsregler.

Valuta: Maldive Rufiyaa (MVR). Se den aktuelle valutakurs her

Visum & pas: Intet visumkrav for danske statsborgere i indtil 30 dage.
Pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomstdato.
Læs gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Udenrigsministeriets rejsevejledning: Vi anbefaler at du inden afrejse altid læser sidste nye rejsevejledning fra Udenrigsministeriet.
Læs den her.

Se kort over Maldiverne:

Businessclass til Atmosphere Kanifushi - inkl platinum plus all-inclusive

DestinationMaldiverne
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til20-10-2021
Varighed9 dage
PrisFra 41.998kr.

Centara Grand Island Maldives - den ultimative all-inclusive luksus

DestinationMaldiverne
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til31-10-2021
Varighed9 dage
PrisFra 21.998kr.

Hideaway Beach Resort - luksus for familier og par

DestinationMaldiverne
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til20-10-2021
Varighed9 dage
PrisFra 34.498kr.
Se alle tilbud