Perhentian Island Resort 

Enkelt bungalow resort med en 5* beliggenhed direkte ved en hvid sandstrand og med fantastisk husrev, der starter 30 meter fra stranden.
Hyggeligt turistklassehotel i smukke tropiske omgivelser med maleriske bjerge, der rejser sig bag hotellet samt en fantastisk udsigt til havet. Den 1 kilometer lange kridhvide sandstrand har "melblødt" sand og med palmer danner en perfekt ramme om afslappede feriedage.

Resortets bungalows har enten udsigt til den frodige have eller til det krystalklare hav. Hytterne er rummelige og har aircondition, kaffe/te-faciliteter, køleskab samt en balkon. Safe findes i receptionen. Wifi er gratis i restaurant og reception. 

Det er dog ikke standarden på hotellet, der gør resortet til noget ganske særligt, men deriomod undervandslivet, som kan opleves direkte fra stranden. I begge sider af resortet er det smukkeste koralrev med en overflod af fisk i alle farver.

Snorkler man midt fra stranden er der sandbund og det er her de store havskildpadder kan opleves. De er der hele dagen, men flest inden middagstid. Få fornøjelsen af et skildpadde øjeblik når man kigger en 170 cm lang skildpadde i øjnene og den giver dig lov til at ae lufferne og til sidst få en tur på skjoldet, inden den dykker ned til bunden igen - og det bedste er, at man kan gøre det igen næste morgen.

Udover de gratis snorkelture fra stranden kan der bookes dykkerture, trekkingture, havkajak m.m. på hotellet - til meget billige priser. 
Der serveres ikke øl og vin på resortet og maden er heller ikke særlig spændende, men går man langs stranden ca. 300 m (forbi Coral View resort) ligger der 4 - 5 små-restauranter på stranden, som serverer blandt andet Thai mad samt øl og vin til favorable priser.


 

Hotel information

Perhentian Island, Kuala Besut, Malaysia‎