VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Ture fra Langkawi 

Langkawi har et stort udvalg af tur-muligheder. Vi har samlet nogen af dem som kan bookes hjemmefra - og er alle inkl transfer til og fra hotel.
Halvdags grotte- og mangrovetur (ca 6 timer, afgang kl 9)
Tag med på en oplevelsesrig tur af stier, kanaler og vandveje hvor Langkawis unikke dyre- og planteliv opleves. Blandt nogen af højdepunkterne på turen er Bat Cave, limstenshuler, mangrove jungle, fiskerlandsby, ørne, firkefodring og badetur fra en øde strand.

Halvdags Island hopping tour (ca 4 timer, afgang kl 9)
Ø-hop er et must på langkawi. Turen går med båd til nogen af de omkringliggende små øer, og vi lægger til ved blandt andet Pregnant Maiden Island, Beras Basah Island og ørnefodring.

Heldags snorkeltur (ca 8 timer, afgang kl 8)
Pulau Payar marine park er ca 2 km lang og 250 m bred, og her ses et utroligt varieret marineliv. Korallerne ses tydeligt fra overfladen og der er rig mulgihed for at udforske revene hele dagen. der nydes morgenkaffe i Langkawi Yacht club inden der sejles afsted. frokost og snorkiling udstyr er inklduderet.

Sunset dinner cruise (ca 3 timer afgang kl 16)
En romantisk og afslappende sejltur langs Langkawis kyst. På båden serveres barbecue dinner, og inkluderet er øl, vin, cocktails, juice, vand og sodavand. Husk badetøj hvis i vil prøve salt water jacuzzi mens solnedgangen nydes.

Halvdags jungle trekking ved Matchinchang (ca 4 timer, afgang kl 08.30)
Turen en en moderet trekkingtur ind i regnskoven. Der er en erfaren naturguide med på turen som vil vise de smukke fugle, sommerfugle og aberne. En unik mulighed for at se en anden del af Langkawi, og nyde stilheden og skønheden i naturen. Inkluderet er 2 flasker vand til turen også.

Halvdags kajaktur gennem mangroven (Kilim River) (ca 6 timer, afgang formiddag)
Turen er med kajak gennem nogen af de mindre floder i mangroven. Der er erfaren guide med som udpeger slanger, aber, ørne, varaner og sjældne fuglearter undervejs. Husk at medbringe badetøj under almindelig pålædning. Der er inkluderet 2 flasker vand på turen.

Halvdags canopy walk (ca 4 timer, afgang kl 9)
En spændene tur i Gunung Raya, Langkawis højeste bjerg. Der er en del klatring og rapelling så god fysisk form, og vovemod kræves. Turen er en guidet tur op ad det 890 m høje granitbjerg. Undervejs kan opleves nogen af Langkawis 40 arter af slanger, muse-hjort, flyvende lemur, vildsvin og meget mere. 2 flasker vand er inkluderet. Trekkingsko, lange bukser og en lille rygsæk skal medbringes.