Tanjung Rhu Resort 

Luksuriøst hotel med perfekt beliggende til det krystalblå vand. Tilbyder All-Inclusive.

Indbegrebet af deluxe! I hjertet af det fantastisk smukke Tanjung Rhu på den nordlige del af Langkawi ligger Tanjung Rhu Resort. Et enestående, eksklusivt og overdådigt feriested med udsigt over Andamanhavet og landskaber af kalkstensgrotter og ubeboede øer. Her hersker en afslappet charme, en fredelig atmosfære og absolut luksus overalt, hvor man færdes.

Indbegrebet af luksus - her bliver selv den mest kræsne gæst tilfreds - ved ankomsten vil I på værelset blive mødt med velkomstdrinks, frugtkurv og kolde håndklæder, som er den lokale måde at hilse nye gæster velkommen på.

Her er alle muligheder for en afslappende og forkælende ferie - nyd f.eks. en romantisk middag på stranden under stjernehimlen eller en førsteklasses middag på restauranten med udsigt over havet - alt er muligt! 
Resortet tilbyder desuden massage, mangroveflodbådsture, katamaransejlads, grotteture m.m. Her er kort sagt alt hvad I kan få brug for.

Alle værelser er rummelige - minimum 50 m2 og hyggeligt indrettede i malaysisk stil med aircondition, minibar, tv, video, cd-afspiller samt kæmpestort badekar og bruser. 

 

Hotel information

TanjungRhu Resort, Mukim Ayer Hangat, 070000 Pulau Langkawi
(604) 959 1033
(604) 959 1899