Kuala Lumpur 

Moderne og historiske bydele trives side om side i Kuala Lumpur - en by med en spændende fortid og vibrerende nutid.

Kuala Lumpur eller KL, som byen som regel omtales er Malaysias hovedstad og den største by i landet. Malaysia som helhed, og KL i særdeleshed, er en utrolig kulturel smeltedigel. Her finder man etniske samfund fra hele Asien og hvert enkelt samfund har deres egne festivaler, mad, musik og kunst.
Et besøg i Kuala Lumpur er et besøg i en by med en spændende fortid og en nutid i rivende udvikling. Her ser man glimt af kolonitiden side om side med den moderne verdens bygninger og lokalt kunsthåndværk ved siden af alverdens kopivarer.

Skal smagsløgene forkæles, byder KL på alt hvad hjertet og maven begærer af kulinariske oplevelser. Afslut eventuelt aftenen på en af byens trendy caféer eller natklubber og oplev byens pulserende natteliv.

Oplev Kuala Lumpur inden eller efter badeferien eller benyt den som et behageligt afbræk mellem to destinationer, fx på vores populære kombinationsrejse Borneo - Kuala Lumpur – Langkawi.

KL ture Vi tilbyder flere guidede ture og udflugter i og omkring Kuala Lumpur. Tag med på byrundtur i hovedstaden hvor man bla. ser den flotte banegård, kongepaladset og Chinatown. Eller hvad med en aftentur til basarens mange uimodståelige tilbud efterfulgt af en malaysisk middag på traditionel restaurant med underholdning.

Der er en mængde andre udflugtsmuligheder i omegnen af Kuala Lumpur – fx til Genting Highlands, Malacca eller Batu Caves. Vores ture til nationalparken Taman Negara udgår også fra Kuala Lumpur.

Langtidsrejse til Penang, Langkawi og Singapore

DestinationMalaysia
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed23 dage
PrisFra 18.998kr.

Regnskov, koraller og risterasser

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-04-2022
Varighed16 dage
PrisFra 16.498kr.

Langtidsrejse til Bali, Malaysia og Maldiverne

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til16-11-2021
Varighed24 dage
PrisFra 28.998kr.
Se alle tilbud