INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Malaysia rundt - rundrejse

Malaysia

Cameron Highlands (1 nat)  - Penang (2 nætter) - Kota Bharu (1 nat) - Terengganu (1 nat) - Cherating (1 nat)

In stock
Travel Code
MY-U-1

Beskrivelse

Dag 1: Kuala Lumpur – Batu Caves – Cameron Highands 
Fra Kuala Lumpur går turen mod Cameron Highlands. Få kilometer udenfor byen ligger Batu Caves, hvor I skal opleve de store kalkstensgrotter der huser en række hinduistiske templer. Fortsæt mod Cameron Highlands med adskillige stop undervejs ved bla. vandfaldet Lata Iskandar. I tjekker ind på Strawberry Park Hotel el. lign og resten af dagen er fri til egne aktiviteter.

Dag 2: Cameron Highlands - Penang 
Dagen begynder med en tur rundt i Cameron Highlands med besøg på en teplantage, markedet mv. Køreturen til Penang byder på besøg ved Sam Poh Tong Cave Temple i Ipoh og Ubudiah Mosque i Kuala Kangsar, en af Malaysias smukkeste moskéer. I kører over broen til Penang hvor I ankommer tidligt på aftenen.

Dag 3: Penang 
Formiddagen byder på en halvdags byrundtur til nogle af Penangs mange spændende attraktioner. Resten af dagen er fri til at udforske byen på egen hånd.

Dag 4: Penang - Kota Bharu 
I forlader Penang og kører mod Kota Bharu, en tur der tager det meste af dagen. Det er en smuk tur med betagende udsigter over den tropiske regnskov.

Dag 5: Kota Bharu - Terengganu 
Der er en del at opleve i Kota Bharu. Byen er kendt for sit farverige marked, fantastiske sølvarbejder, "songket" vævning, dragesyning og meget andet. Efter en spændende bytur fortsætter turen mod Terengganu hvor I overnatter.

Dag 6: Terengganu - Kuantan/Cherating 
Nyd en smuk tur langs kysten til Cherating, en af Østkystens dejligste strande. I gør undervejs stop i små fiskerlandsbyer og andre af områdets attraktioner.

Dag 7: Kuantan/Cherating - Kuala Lumpur 
Det har været en oplevelsesrig uge og nu er det tid at returnere til Kuala Lumpur. Turen ender i lufthavnen eller på jeres hotel.

Forlæng evt. med badeferie på østkysten eller tilbring nogle dage i luksus på Pangkor Laut.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Malaysia rundt - rundrejse
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden