Malaysia

Besøg Malaysia

En rejse til malaysia byder på pulserende storbyer, koloniale mindesmærker, tågeindhyllede te-plantager, billedskønne øer og verdens ældste regnskov. 

Mageløse Malaysia

Malaysia er ikke kun et land rig på natur- og kulturoplevelser, det er også et imødekommende og velfungerende land, med en fantastisk madkultur skabt i fællesskab af en malaysisk, indisk og kinesisk befolkning, der i fred og fordragelighed lever side om side.

Cirka halvdelen af Malaysia er dækket af frodig regnskov. Men Malaysia er ikke kun begunstiget med frodig regnskov med et rigt plante- og dyreliv i den centrale del, men også med kilometervis strande samt smukke småøer langs både øst- og vestkysten.

Langs øst- og vestkysten kan man finde de skønneste hvide strande og velbevarede koralrev. Men det er vel nok på østsiden af fastlandet Malaysia man kan opleve de mest imponerende af slagsen. Her kommer snorklere og dykkere til fra hele verden – og de er ofte dybt betagede af variationen- og mængden af fisk og større havdyr som f.eks. havskildpadder, rokker med flere. Perhentian og Redang er blandt topscorerne, når vi taler bountyfaktor og undervandsliv – og deres skønhed nærmer sig Maldivernes (noget mere bekostelige) strand- og undervandsparadis. Øernes tilgængelighed sikrer samtidig, at de ikke er overrendte og at masseturismen nok aldrig finder hertil grundet fraværet af en stor international lufthavn i nærheden.

Læs mere
per side

3 Items

Kombinationsrejse i Malaysia

En spændende rejse til metropolen Kuala Lumpur med de mange seværdighed efterfulgt af Borneos naturskønhed.

 • Individuel afrejsedag
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Kombinationsrejse i Malaysia

Oplev Penangs fantastiske kulturarv og Langkawis smukke strande og natur til super priser.

 • Individuel afrejsedag
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Langtidsrejser til Malaysia

Langtidsrejse til mageløse Malaysia - to øer og stopover i Singapore.

 • Individuel afrejsedag
 • 23 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

Transporten til øerne foregår via lokalt fly via Kota Bahru (fra Kuala Lumpur) samt med speedbåd videre herfra. Charterturisterne holder sig derfor primært til de store resorts ved Penang og til Langkawi på vestkysten, hvor man kan flyve til direkte fra mange destinationer i Østen og Europa.

Det er også langs vestkysten af Malaysia at størstedelen af befolkningen bor. Og i Kuala Lumpur alene lever cirka 7 millioner mennesker. Melaka syd for Kuala Lumpur og Georgetown, Penang, mod nord er et must for de historie- og kultur-interesserede. Og leder du f.eks. efter én enkelt destination, hvor du kan kombinere historie, fantastiske templer og koloniale mindesmærker med behagelig badeferie er Penang et god bud. Strandene her kan måske ikke helt måle sig med strandene på østkysten. Men faciliteterne på hotellerne og strandenes nærhed til Georgetown gør Penang til en populært valg blandt mange rejsende.

Ønsker man at udforske teplantagerne i det tempererede højland er Cameron Highland et must. Du mærker historiens vingesus på et af de traditionelle engelske hoteller i området, hvor du blandt andet kan drikke "high noon tea" og nyde stilheden og skønheden – og lade dig køle lidt ned efter nogle varme dage i storbyen eller langs kysterne. Der hersker en helt anden stemning – og temperatur – i de frodige og højt beliggende omgivelser.

Vi byder dig velkommen til et af Sydøstasiens mest veludviklede og velordnede lande. Du føler dig tryg og sikker her og du nyder samtidig godt af det lave prisniveau, som Malaysias fastland fortsat kan tilbyde. Har du ønsker om at transportere dig fra vest til øst eller fra nord til syd, lader det sig nemt og hurtigt gøre med velfungerende og billige flyafgange mellem de enkelte landsdele.  


Generelle oplysninger

Drikkepenge: Normalt er drikkepenge inkluderet i prisen gemmen den 10 % service charge, der lægges oven i regningen. Men derudover bruges drikkepenge ikke ret meget. Dog kan man ved hoteller give et mindre beløb og i taxaer runde op til nærmeste hele beløb, hvis man vil give lidt ekstra grundet god service. 

Elektricitet: 220 V.

Klima: Malaysia kan besøges hele året, men monsunen deler landet i to. Temperaturen ligger meget konstant omkring 30 grader om dagen, men nedbørsmængden gør at man bør vælge rejsemål med omtanke.
På østkysten og rejsemålene der (Tioman Island, Perhentian Island og Redang Island) starter monsunen i oktober og varer til marts. Værst er det i perioden fra november til midt februar, hvorfor vi i denne periode fraråder rejser til denne del af Malaysia.
På vestkysten (Langkawi og Penang) er der monsun fra perioden maj/juni til oktober. Monsunen i vestmalaysia er dog ikke så voldsom som langs østkysten hvorfor man godt kan rejse til denne del af landet også i monsunperioden.

Sproget: Malay

Tidsforskel: Sommertid +6 timer / vintertid +7 timer

Vaccination: Top Tours kan ikke rådgive omkring vaccinationer. Vi anbefaler altid, at du inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriceret vaccinationscenter for gældende vaccinationsregler. 

Valuta: Ringgit (RM). Se den aktuelle valutakurs her

Visum & pas: Intet visumkrav hjemmefra for danske statsborgere. Der udstedes 90 dages opholdstilladelse ved ankomst til Malaysia.
Pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomstdato.
Læs gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Udenrigsministeriets rejsevejledning:
Vi anbefaler at du inden afrejse altid læser sidste nye rejsevejledning fra Udenrigsministeriet.
Læs den her.

Vil du læse mere om Malaysia så læs mere her www.tourism.gov.my