INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Mai Chau Lodge ★★★

Mai Chau - Vietnam

Hotellet giver dig muligheden for at opleve livet i Vietnams landområder. Oplev udsigt over bjerge og rismarker, og udnyt muligheden for at udforske en privat grotte.

In stock
Travel Code
VN-H-MC-2

Indkvartering

Mai Chau Lodge er placeret 1 km fra de små landsbyer Lac, Poom Coong og Nhot. Alle 3 byer byder på et fantastisk landskab med mulighed for at møde lokale etniske minoriteter.

Mai Chau er for jer som har lyst til at komme tæt på naturen og opleve hvordan det er at bo på landsiden i Vietnam, udsigten er fænomenal med mulighed for at se bjerge, dale og rismarker.

 

Nyd et lokalt eller internationalt måltid, samt et stort udvalg af drikkevarer i hotellet eget restaurant, Bo Lounge Restaurant. Er man til det mere private er det muligt at få serveret en romantisk middag på værelsets balkon eller tæt ved den nærliggende sø.

Hotellet byder på mange andre faciliteter bl.a. pool område, dampbad, romersk inspireret jacuzzi, dagsture, vasketøjs service, madlavningsskole, ture til private Mo Loung grotten og meget andet, læs mere på hotellets egen hjemmeside,

Mai Chau Lodge har 16 værelser, som alle har private balkoner med udsigt over enten bjerglandskabet på den ene side eller dalen på den anden.

Værelserne er indrettet i vietnamesisk stil og med faciliteter som:

  • TV
  • Telefon
  • Wi-Fi
  • Aircondition
  • Te og kaffe
  • Minibar

Af værelsestyper kan der vælges mellem Deluxe Mountain View, Deluxe Pool View eller Junior Suite.

Hotellet bliver rost meget for venligt personale og fantastisk beliggenhed.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Mai Chau Lodge ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden