INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Mahout træning - fra Chiang Mai

Chiang Mai - Thailand

Unik mulighed for at opleve elefanter og deres mahouter helt tæt på og være med til at træne dem i en ægte Mahoutlejr. Lejren er hjem for 78 elefanter, og er førende indenfor helbredelse af elefanter, avl og træning.

In stock
Travel Code
TH-U-4

Beskrivelse

Mahoutlejren ligger 20 km nord for Chiang Mai og udgår herfra. Overnatningen i lejren foregår under primitive forhold - dog har hytterne vifte, toilet og bruser med varmt og koldt vand. 

2 dage/1 nat 

Dag 1:
I bliver hentet på jeres hotel i Chiang Mai ved 7-tiden om morgenen og kører til Maesa Elephant Camp, hvor I bliver checket ind i Mahout Lodgen. I får udleveret jeres personlige Mahouttøj (som I kan tage med hjem, når I forlader lodgen), hvorefter jeres instruktør og campens dyrlæge giver en kort information om lejren og kurset. Herefter følger 1. lektion - lær de basale komandoer for elefanter, lær at læse deres kropssprog og find ud af om elefanterne lystrer jer i 2. lektion. Sidst på eftermiddagen er der Thai cooking class. Her lærer, I at lave Thaimad, som nydes sammen med Mahouterne i lodgen, hvor der også overnattes.

Dag 2: 
Efter morgenmaden starter undervisningen ved 8 tiden. Her lærer I flere kommandoer til elefanterne og efter at have øvet med de store dyr, går turen til floden, hvor I bader jeres elefant.
Efter frokost er der elefantshow, hvor I deltager i showet med elefanterne. Under showet maler elefanterne også et billede til jer, som I kan tage med jer fra lejren. Programmet slutter ved 16-tiden, hvor der er afskedsceremoni. Som minde om jeres Mahout-træning får I certifikat, elefantens billede til jer og selvfølgelig jeres mahouttøj.

Turen inkluderer:
Transfer til og fra hotel i Chiang Mai by
2 x frokost
1 x morgenmad
1 x aftensmad
1 sæt mahouttøj
1 elefanttegning
Mahout certifikat
Thai-cooking class

Godt at medbringe:
Behagelige sko til at gå i
Myggebalsam

Bestil

Send rejseforespørgsel

Mahout træning - fra Chiang Mai
Jeg accepterer Top Tours Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...