Luksusrundrejse på Java og Bali

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Indonesien
 • Gyldig fra
  05-01-2020
 • Gyldig til
  07-12-2020
 • Varighed
  14 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 19.650Kr.
Fantastisk luksusrundrejse på Java og strandferie på Bali eller Lombok.

Unikke historiske hoteller på Java venter og efter 5 dages oplevelser skal I på Bali nyde havets brusen fra balkonen på værelset.

Med mulighed for at forlænge med et storbystop i Singapore.


​Magelang ved Borobudur (1 nat) - Yogyakarta (2 nætter) - Surabaya (2 nætter) - Bali eller Lombok (7 nætter som kan forlænges og kombineres)

Mærk kolonitidens vingesus på Java kombineret med de UNESCO bevaringsværdige tempelkomplekser Borobodur og Prambanan. Lokale landsbyer og markeder, 

Dag 1: Afrejse fra Billund eller Kastrup med mellemlanding til Semarang på Java.

Dag 2: Singapore til Semarang
Ankomst til Semarang om formiddagen hvor rejselederen vil møde jer. Herefter følger en kort by-rundtur med besøg i bland andet Danar Hadi's hus og et marked. Herfra går turen med bil gennem det smukke til Magelang. Undervejs køren gennem bjerpasset mellem Mt Merbabu og Mt Merapi som er særlig smukt. I checker ind på MesaStila Resort hvor I skal bo i en smuk og stilfuld villa og resten af dagen er til fri disposition. MesaStila giver jer ro og smukke omgivelser og høj kvalitet.

Dag 3: Borobudur/Yogyakarta
Morgenmad på hotellet og herefter går turen til en nærliggende kaffeplantage for at se hvordan kaffen bliver til. Herefter fortsætter i til Borobudur templet som er et arkitektonisk mesterværk, og med på UNESCO's world heritage liste. Herfra går turen til Yogyakarta, undervejs gøres stop ved Mendut Temple med sin charmerende buddha figur. Overnatning på det luksuriøse The Phoenix Hotel Yogyakarta  ***** hvor I kan nyde den smukke kolonistil og høje service på hotellet. 

Dag 4: Yogyakarta
Efter morgenmad er der en heldagstur rundt i denne spændene by. Her oplever i blandt andet sultanens palads, Taman Sari og de lokale marked. Herefter besøg i Prambanan templet, Indonesiens største og et af de smukkeste hinduistiske tempelkompleks. Overnatning på The Phoenix Hotel Yogyakars

Dag 6: Yogyakarta - Surabaya
Efter morgenmad på hotellet går vi ombord på toget til Surabaya. Turen tager 4 1/2 time og kører igennem Javas nuancerede landskab og med udsigt til de mange små byer lang ruten. Ankomst til Surabaya om eftermiddagen og I transporteres til hotellet hvor en eftermiddags drink ved poolen kan nydes. Om aftenen spiser vi på lokal restaurant.Overnatning på det flotte kolonihotel Majapahit hotel i garden terrace værelse - og måske har en af de mange kendte gæster der har boet på hotellet haft netop jeres værelse. 

Dag 6: Surabaya 
Morgenmad på hotellet og herefter er der byrundtur med besøg i den historiske og gamle bydel. Vi nyder resten af dagen på Majapahit hotel og dagen er til fri disposition. Der er overnatning i garden terrace værelse og der er inkluderet 90 min spa-behandling i hotellets fantastiske spa-afdeling.

Dag 7: Surabaya - Bali
Efter morgenmaden køres til Yogyakarta lufthavn hvorfra vi flyver til Bali. Transfer til hotel Prama Sanur Beach Resort hvor vi bor i deluxe værelse med havudsigt de næste 7 dage. Der kan vælges andet strand hotel og Bali delen kan skræddersyes efter jeres ønske. Rejselederen kan kontaktes på Bali hvis I ønsker at deltage på udflugter.

Dag 8 - 13: Sanur
Dagene til fri disposition - nyd resortet, gå rundt i Sanurs små gader og markeder og får skønne måltider til frokost og aften. 
Tilkøb eventuelt en tur pakke med udflugter til bla. Tanah Lot templet, tur til Nord-Bali med mere.

Dag 13: Hjemrejse
Sidste på eftermiddagen bliver vi afhentet fra resortet og tager til lufthavnen. Fly med Singapore Airlines via Singapore retur til Danmark.

Dag 14: Ankomst Kastrup

Pris fra kr. 19.650

Priserne er pr person i delt dobbeltværelse.

Der er mulighed for at stoppe i Singapore på udrejsen eller hjemrejsen mod tillæg.
2 dage i Singapore fra kr. 1500 per person inkl. hotel og transporter.