INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Zanzibars luksuriøse rammer

Luksusrejse til Zanzibar

En fantastisk rejse til de smukkeste strande og detaljeorienterede 5-stjernet all inclusive resort. Nyd øens utrolige ro og fantastiske kultur og poolens skønne havudsigt.

In stock
Travel Code
ZB-LUX-1

Det kan du glæde dig til

Zanzibar er for livsnydere. Forelsk dig i paradisstrande med hvidt sand og kokospalmer, duftende krydderiplantager og en afrikansk tilbagelænet livstilgang.

Glæd jer til nogen af verdens fineste strande, hvor I kan bruge dagene under solens varme, snorkle blandt fine koraller og tilhørende dyrearter, er du besat af livet under havoverfladen er her også flere dykkercentre, som tilbyder ture for alle niveauer. Er I heldige kan det være I spotter delfiner i horisonten, under solens nedgang.

Zanzibars strande er nogen af verdens fineste, og er altså den mest oplagte aktivitet når man rejser til Zanzibar. Vandet er fantastisk og klart, sandet fint og blødt og de små stråklædte parasoller skaber det perfekte skyggerum.

Det er dog også muligt at tage på udflugt og opleve lidt mere af øen, tag evt. en dagstur til Stone Town, som ligger ca. en times kørsel fra resortet. Stone Town er Zanzibars gamle bydel og blev i år 2000 optaget på UNESCO verdensarvslist, som et eksempel på en fin swahilisk handelsby. Byen har stået nærmest uforandret hen de sidste 200 år, og de snævre, snoede gader og markeder giver god anledning til at snuse rundt i byen, som fungerer som Zanzibars kulturelle hjerte.

I skal bo på 5-stjernede Riu Palace, hvor I har All Inclusive. Resortet skaber perfekte rammer for jeres tur til Zanzibar.

Kort

Indkvartering

I skal bo 7 nætter i junior suite gardenview med All Inclusive på fantastiske Riu Palace Zanzibar. Resortet er en perfekt base, og faciliteter og aktiviteter er så indbydende at man kunne tilbringe hele sin rejse her. Personalet er venligt og professionelt, maden spændende og varierende og pool områderne som en drøm.

All Inclusive indebærer lækre lokale- og internationale retter, med stor variation, kolde og varme drinks og andre snacks 24 timer i døgnet, adgang til diverse aktiviteter og ugentlig underholdning.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 18.400,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 13.400,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Fly t/r
  • Transfer til lufthavn t/r
  • 7 nætter på Riu Palace Zanzibar i junior suite gardenview
  • All Inclusive på Riu Palace Zanzibar

Tillæg:

  • Opgrader til junior suite med havudsigt fra kr. 1000 pr. person
  • Ekstra nætter fra kr. 1000 pr. person pr. døgn, afhængig af sæson

Gå til toppen af siden

Loading...