INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Zanzibars luksuriøse rammer

Bo direkte ved Zanzibars skønne strande - Bluebay Beach**** eller Riu Palace*****

En fantastisk rejse til de smukkeste strande på Zanzibar i det indiske ocean. Nyd øens utrolige ro og fantastiske kultur og forkæl jer selv på et af de gode hoteller.

In stock
Travel Code
ZB-LUX-1

Det kan du glæde dig til

Zanzibar er for livsnydere. Forelsk dig i paradisstrande med hvidt sand og kokospalmer, duftende krydderiplantager og en afrikansk tilbagelænet livstilgang.

Glæd jer til nogen af verdens fineste strande, hvor I kan bruge dagene under solens varme, snorkle blandt fine koraller og tilhørende dyrearter, er du besat af livet under havoverfladen er her også flere dykkercentre, som tilbyder ture for alle niveauer. Er I heldige kan det være I spotter delfiner i horisonten, under solens nedgang.

Zanzibars strande er nogen af verdens fineste, og er altså den mest oplagte aktivitet når man rejser til Zanzibar. Vandet er fantastisk og klart, sandet fint og blødt og de små stråklædte parasoller skaber det perfekte skyggerum.

Det er dog også muligt at tage på udflugt og opleve lidt mere af øen, tag evt. en dagstur til Stone Town, som ligger ca. en times kørsel fra resortet. Stone Town er Zanzibars gamle bydel og blev i år 2000 optaget på UNESCO verdensarvslist, som et eksempel på en fin swahilisk handelsby. Byen har stået nærmest uforandret hen de sidste 200 år, og de snævre, snoede gader og markeder giver god anledning til at snuse rundt i byen, som fungerer som Zanzibars kulturelle hjerte.

I skal bo på enten 4-stjernede Bluebay Beach Resort med morgenmad og aftensmad eller 5-stjernede Riu Palace, hvor I har All Inclusive. Resortet Ivælger skaber perfekte rammer for jeres tur til Zanzibar.

Kort - Riu Palace

Indkvartering

Hvis I vælger ophold på 4-stjernet Bluebay Beach Resort

I skal bo 7 nætter i garden room med daglig morgenmad og aftensmad på skønne Bluebay Beach Resort. Et godt førsteklasses hotel med direkte adgang til stranden. Forkæl jer selv med mad og drikke på Makuti restauranten, Palms Pool baren og Blue Marlin strand restauranten. Hotellet deler strand og nogle faciliteter med søster hotellet Sultan Sand der ligger lige ved siden af. Der er mulighed for andre værelses kategorier og opgradering til All-Inclusive ophold. I gå afstand finder I cafeer, små butikker og restauranter.

Hvis I opgraderer til 5-stjernet All-Inclusive ophold på Riu Palace

I skal bo 7 nætter i junior suite gardenview med All Inclusive på fantastiske Riu Palace Zanzibar. Resortet er en perfekt base, og faciliteter og aktiviteter er så indbydende at man kunne tilbringe hele sin rejse her. Personalet er venligt og professionelt, maden spændende og varierende og pool områderne som en drøm.

All Inclusive indebærer lækre lokale- og internationale retter, med stor variation, kolde og varme drinks og andre snacks 24 timer i døgnet, adgang til diverse aktiviteter og ugentlig underholdning.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Zanzibars luksuriøse rammer
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Fly t/r med et flyskifte (Rejsetid samlet er ca 14-15 timer hver vej)
  • Privat transport af vores lokale repræsentant fra lufthavn til hotel t/r
  • 7 nætter på 4-stjernede Bluebay Beach Resort Zanzibar i garden room eller opgrader til endnu mere luksus og forkælelse på 5-stjernede Riu Palace Zanzibar i courtyard junior suite (tillæg kr. 4000 per person i delt dobbeltværelse / kr. 8000 i enkeltværelse)
  • Morgenmad og aftensmad er inkluderet på Bluebay Beach 
  • All Inclusive er inkluderet på Riu Palace Zanzibar

Tillæg:

  • Ekstra dage på Bluebay Beach inkl halvpension fra kr. 650 per person i delt dobbeltværelse afhængig af rejseperiode. Send en forespørgsel hvis I ønsker at forlænge rejsen.

  • Riu Palace : Opgrader til junior suite på med havudsigt fra kr. 1000 pr. person
  • Ekstra dage på Riu Palace Resort fra kr. 1000 pr. person i delt dobbeltværelse afhængig af rejseperiode. Send en forespørgsel hvis I ønsker at forlænge rejsen.

Gå til toppen af siden