INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Luksus på Phuket og Phi Phi Island

Luksusrejse i Thailand

Rejs med til Thailand, hvor brede paradisstrande og to forskellige SAii luksusresorts venter på dig. Oplev Phukets vidunderlige omgivelser og famøse Phi Phi Islands' uimodstålige naturscenerier.

In stock
Travel Code
TH-LUX-60

Det kan du glæde dig til

Tag med på en fantastisk rejse til Thailands eksotiske omgivelser. Her venter der luksus, afslapning og uforglemmelige oplevelser. Rejsen går først til Phuket, Thailands største ø, hvor du med base på et vidunderligt, 5-stjernet hotel kan slappe af og gå på opdagelse ved alle de skjulte perler, som øen har at byde på. Glem al stress og jag, når du fordyber dig i ferielivet på den mest luksuriøse måde.

Næste stop på rejsen er paradisdestinationen Phi Phi Island, hvor smaragdgrønt vand og kridhvide sandstrande præger landskabet. Her skal du nyde resten af ferien – og du bliver ikke skuffet, når først du har sat benene på den herlige ø, der desuden byder på en helt utrolig undervandsverden og frodig natur.

På denne kombinationsrejse kommer du til at opleve to af Thailands populære feriedestinationer. Her er plads til både afslapning og aktiviteter. Du kan derfor gøre din ferie til lige det du går og drømmer om. Glæd dig til den bedste kombination af 5-stjernet luksus, barfodsluksus og det helt søde øliv.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1. Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark til Phuket - direkte med THAI Airways. Afgang fra Kastrup kl 13.50, ankomst Phuket næste dag kl. 06.50.  

Dag. 2. Ankomst til Phuket

Du lander i Phukets lufthavn, hvor din private chauffør står klar i ankomsthallen, hvorefter du vil blive transporteret til det 5-stjernede SAii Laguna Phuket. Her venter en vidunderlig ferie på dig. Kom godt på plads, hop i poolen eller gå en tur i området. Du bestemmer tempoet. Hvis du ønsker værelset klart ved ankomst skal der tilkøbes tidlig tjek-ind.

Dag. 3-9. Badeferie og afslapning på Phuket

Ferien er for alvor i gang. Måske skal dagene stå på afslapning af højeste grad – eller måske drømmer du om at blande de langsomme dage med sjove og spændende aktiviteter. Mulighederne er mange på Phuket. Du bliver bl.a. mødt af et hav af restauranter, butikker og udflugtsmuligheder. Her er plads og noget for både store og små. Nyd poolen, stranden – eller måske en afslappende massage i spaen?

Dag. 10. Ankomst til Phi Phi Island

Eventyret fortsætter og kursen mod Phi Phi er sat. Du bliver først kørt fra hotellet på Phuket til havnen og bliver herefter sejlet de ca. 50 kilometer til paradisøen med båd. Allerede ved første øjekast vil du se, hvorfor øen ofte sammenlignes med paradis på jord. Det rolige vand skyller langsomt ind på land og rammer det kridhvide pulversand. Her er palmer og junglelandskaber så langt øjet rækker. Det søde øliv venter på dig.

Dag. 11-13. Nyd livet på Phi Phi

Udover et fantastisk strandliv er der mulighed for små ture til yndefulde laguner med oplevelser under vand der trækker. Her tilbydes masser af vandsportsaktiviteter med havkajak, snorkling, dykning og meget mere. Tag på opdagelse på longtailbåd med egen kaptajn, hvor du sejler blandt de enestående, kalkstensklipper, der hæver sig lodret op af havet. Her kan det anbefales, at du besøger den mindre Koh Phi Phi Leh, der ligger få kilometer syd for Phi Phi, og som med sine skjulte strande og laguner blev berømt fra filmen The Beach. Gå heller ikke glip af bade- og snorkleture ved koralstrandende i området. Det bliver ikke meget bedre.

Dag. 14. Hjemrejse

Din ferie er slut og du kan vende hjemad med uforglemmelige minder i kufferten. Du bliver sejlet tilbage til Phuket, hvorfra du bliver kørt til Phuket lufthavn igen. Så er tiden kommet til at flyve hjem til Danmark.

Indkvartering

På denne luksusrejse er der ikke gået på kompromis med de udvalgte hoteller, som du skal overnatte på. Når du ankommer til Phuket bliver du kørt af din chauffør til SAii Laguna Phuket ★★★★★ . Her har du 8 overnatninger på et lagoon værelse med morgenmad inkluderet.

Herefter rejser du videre til Phi Phi Island, hvor der venter dig 4 overnatninger på SAii Phi Phi Island Village ★★★★ . Her bor du i en superior bungalow og har også morgenmad inkluderet.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Luksus på Phuket og Phi Phi Island
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse direkte fra Kastrup til Phuket t/r med THAI Airways– afrejse hver fredag kl 13.50, hjemkomst kl 06.35
  • Privat transport fra lufthavn til hotel              
  • Privat transport fra Phuket til Phi Phi t/r
  • 8 overnatninger på SAii Phuket – lagoon view værelse med morgenmad
  • 4 overnatninger på SAii Phi Phi – superior bungalow med morgenmad

Tillæg:

  • Opgrader flyrejsen til Business Class flyrejser mod tillæg kr. 12.700
  • Opholdet kan forlænges med 7 eller 14 nætter ekstra på Phuket. Fra kr. 5900 per person per uge. Det er også muligt at forlænge ophold på Phi Phi - kontakt os for priser.
  • Kontakt os for enkeltværelses tillæg og priser på familie værelser samt andre værelseskategorier end de anførte.

Gå til toppen af siden