INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Luksus og forkælelse på Bali

Damai Lovina Resort og Hyatt Regency Sanur med masser af ekstra luksus

Den skønneste luksusrejse til Bali, hvor du bor på to exceptionelle, 5-stjernede hoteller: Damai Lovina Resort ved Lovina og Hyatt Regency direkte på stranden i Sanur. (OBS: Damai Lovina forventes åbent pr 01. marts 2023)

In stock
Travel Code
ID-LUX-7

Det kan du glæde dig til

Bali kan noget særligt med luksushoteller, niveauet er helt i top, og personalet forstår at forkæle gæsterne med service, gourmetmåltider, spabehandlinger i særklasse for blot at nævne noget. Vi har valgt to af de allerbedste 5-stjernede hoteller til denne rejse, hvor du bor på unikke Damai i Lovina og det fantastiske Hyatt Regency i Sanur.

Damai ligger tilbagetrukket fra det gængse turiststrøg og har en helt særlig atmosfære af forkælelse og luksus. Damais restaurant er i sig selv en rejse værd! Hyatt Regency er med sin beliggenhed direkte på stranden, sin underspillede luksus og den kæmpe have i en klasse for sig. Vi har inkluderet lidt ekstra forkælelse, så oplevelsen bliver ekstra dejlig.

Under opholdet i Lovina er der inkluderet en daglig gourmet middag samt 4 x 1 times massage. I Sanur får du adgang til hotellets lounge, så du har fri adgang til forfriskninger og snacks dagen igennem.

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra København til Bali.

 

Dag 2 - 7: Ankomst Bali, ophold på skønne Damai Lovina Resort

Ved ankomsten til Bali bliver du afhentet og kørt til Lovina på Nordbali, hvor du tjekker ind på 5-stjernde Damai Lovina Resort. Det er ikke et helt almindeligt resort, man kommer til her. Som man kan læse på Tripadvisor, er hotellet kåret som bedste hotel i området og ligeledes vinder af "Travellers Choice". Et luksuriøst bungalowresort i balinesisk stil og af høj kvalitet.

Du bor 6 nætter i garden villa med daglig morgenmad.
Ved ankomst er der velkomstdrink og et koldt håndklæde til at forfriske sig på. Der kommer frisk frugt på værelset hver dag, gratis te/kaffe faciliteter, gratis opfyldning af minibaren dagligt samt WIFI. Med butlerservice tilknyttet værelset, kan man let få det, man eventuelt måtte mangle.


Hotellet har gratis daglig shuttlebus til Lovina området.

Inkluderet i opholdet er også daglig 2-retters middag, som frit kan vælges fra kokkens menukort (der fornyes hver dag) samt 4 x 60 minutters massage pr. person.

 

Dag 8 - 13 sightseeing-transfer til Sanur, ophold på fantastiske Hyatt Regency

Efter 6 fantastiske dage på The Damai tjekker du ud, og fortsætter dit ophold på magiske Bali på det fantastiske 5-stjernede Hyatt Regency i Sanur.

Vi har kombineret det praktiske med det behagelige: på transferen fra Damai til Sanur har vi lagt par sightseeing stop ind. Turen går gennem Balis hjerte, hvor første stop er det spektakulære GitGit vandfald. Herefter går turen videre til det ikoniske Ulun Danu tempel i Beratan søen, der er et af de mest fotograferede templer. Templet er bygget på bredden af søen på en måde, så det næsten ser ud som om det flyder på søen. Undervejs gøres stopper I for frokost, og guiden viser dig gerne lokale frugter og krydderier på markedet ved siden af. Efter frokoststoppet går turen videre til Sanur til det 5-sjternede Hyatt Regency.

Ved ankomst modtages du med velkomstdrink og tjek ind på dit deluxe værelse. Nyd dagene på stranden, ved resortets swimmingpools, tag på shopping i de mange små gader eller book en tur til Tanah Lot og se solnedgangen. Resortet har en kæmpe tropisk have og masser af faciliteter, så måske vil du bare nyde omgivelserne. Hotellet ligger direkte på Sanur stranden og har flere gode restauranter, barer, caféer og en vidunderlig spa-afdeling.

Inkluderet i jeres ophold er ud over daglig morgenmad, en 2-retters middag, samt adgang til Regency Club loungen med forfriskninger dagen igennem, samt canapeer og drinks om eftermiddagen.

 

I løbet af opholdet er der inkluderet:

Privat heldagsudflugt til Ubud

Du bliver hentet på hotellet og turen går op i højlandet til Ubud. Du besøger templet Tirta Empul i Tampaksiring, der er kendt for det hellige kildevand. Troende fra hele Bali valfarter til det smukke tempel, og du måske er du heldig at overvære en ceremoni i templet. Derefter går turen til kongegravene i Gunung Kawi, der ligger spredt langs bredderne af Pakerisan floden stammer tilbage fra det 11. århundrede. Kong AnikWungsu og hans yndlingshustruer ligger begravet her omgivet af grønne rismarker.

Efter en pause, hvor du kan købe frokost, går turen videre til risterasserne i Tegalagang, der regnes blandt de mest spektakulære rismarker på Bali. Her hører du om ris og risdyrkning. Sidste besøg er i træskærer-landsbyen ved Ubud, hvor du både får mulighed for at se det smukke håndværk udført, men også at købe noget med hjem, hvis du har lyst.

Du er tilbage på hotellet sidst på dagen.

 

Dag 14: Tjek ud og hjemrejse

Efter tjek ud bliver du kørt til lufthavnen, og du flyver fra Bali til København. Der er flyskifte undervejs.

 

Dag 15: Ankomst i København

Du ankommer i København.

Indkvartering

Damai Lovina Resort

Det fantastiske 5-stjernede Damai Lovina Resort  er stedet, hvor forkælelse og afslapning er nøgleordene, og gastronomien skal opleves. Her er kun det bedste godt nok.
Det enestående resort ligger i meget rolige omgivelser på en frodig skråning med en fantastisk udsigt over Lovina Bugt. Her går alting op i en højere enhed, og du får fred og ro i sindet til at lade op – der er virkelig tale om et boutiqueresort af højeste standard.

Damai Lovinas restaurant er en oplevelse helt for sig - her kreeres fantastiske gourmet oplevelser, og køkkenet er internationalt anerkendt, som noget af det bedste. Råvarerne kommer fra stedets egen farm.
Resortet har en massage/spa uden sammenligning, en elegant swimmingpool med udsigt til de frodige bjerge samt bibliotek med et bredt udvalg af bøger, tidsskrifter og film. 

Hotellets personale er utroligt hjælpsomme og arrangerer gerne romantiske middage i solnedgangens skær.
Damai Lovina har kun 8 bungalows, der er luksuriøst indrettede med lounge område og stor terrasse. Her findes alle ønskelige faciliteter.
Deusden er der 8 rummelige villaer inddelt i superior og deluxe. Begge typer er lækkert indrettet med alle faciliteter.
Et fantastisk hotel for livsnydere, hvor kun det bedste er godt nok.

 

Hyatt Regency Bali

Det 5-stjernede hotel Hyatt Regency Bali  ligger i hjertet af Sanur i en smuk, tropisk have med både solåbne og skyggefulde oaser og direkte på stranden. Det er det perfekte ferieresort.

Værelserne er elegante og moderne indrettet med smukke træmøbler og alle ønskelige faciliteter. Der er egen balkon eller terrasse med divan. Nogle værelsestyper har adgang til loungen.

Resortet har tre restauranter og tre udendørs pools. Desuden er der en pragtfuld spa-afdeling, sauna og et rigtig godt fitnesscenter. Desuden er er der en turskranke i receptionen, hvis du gerne vil på tur eller fx leje en cykel eller en bil.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Periode: 26.09.2022-17.10.2022. Varighed: 14 nætter

Fra 17.998,- DKK

Periode: 18.10.2022-10.12.2022. Varighed: 14 nætter

Fra 19.498,- DKK

Periode: 11.12.2022-05.01.2023. Varighed: 14 nætter

Fra 24.498,- DKK

Periode: 06.01.2023-16.06.2023. Varighed: 14 nætter

Fra 19.498,- DKK

Periode: 01.03.2023-16.06.2023. Varighed: 14 nætter

Fra 18.998,- DKK

Periode: 17.06.2023-10.08.2023. Varighed: 14 nætter

Fra 23.498,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse fra København - Bali t/r
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • Måltider og drikkevarer ombord på flyene
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 6 nætters ophold i garden villa med morgenmad på 5-stjernede Damai Lovina Resort
 • 6 x morgenmad på Damai Lovina Resort
 • 6 x 2 retters middag alle dage på 5-stjernede Damai Lovina Resort
 • 4 x 1 times massage pr. person på 5-stjernede Damai Lovina Resort
 • 6 nætter i deluxe værelse på 5-stjernede Hyatt Regency Sanur 
 • 6 x morgenmad på Hyatt Regency Sanur
 • 1 x tema-middag på Hyatt Regency
 • 1 privat heldagsudflugt til Ubud

  Gå til toppen af siden