INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Luksus og forkælelse i Hua Hin

Luksusferie i Thailand

Forkæl dig og din partner med 5-stjernet luksus på Lets Sea Al Fresco Hua Hin. Det romantiske Adult Only resort har de dejligste omgivelser, hvor du for alvor kan koble af og nyde det søde liv.

In stock
Travel Code
TH-LUX-71

Det kan du glæde dig til

Glæd dig til at opleve den eventyrlige by Hua Hin på en skøn daseferie. Kom helt ned i gear og nyd de fabelagtige omgivelser som Thailand er så godt kendt for. På denne rejse bliver du forkælet med luksus ned til selv den mindste detalje, når du bor på det 5-stjernede Lets Sea Al Fresco Hua Hin. Resortet er et af vores ynglings Adult Only-hoteller, da det udstråler romantik, luksus og afslapning.

Dette er det oplagte getaway for dig der drømmer om en romantisk rejse med din partner, hvor der er masser af tid til at se hinanden dybt i øjnene og nyde det søde liv ved stranden i Thailand med et perfekt tempereret glas vin.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1. Afrejse fra Danmark

Ferien er begyndt, og det er tid til afrejse. Du flyver fra Danmark mod Thailand med et flyskift undervejs.

Dag. 2. Ankomst til Phuket

Du lander i Bangkok lufthavn, hvorefter du bliver kørt af en chauffør til hotel. Køreturen til Hua Hin tager cirka 3 timer, hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde turen. Her kan du pakke ud, strække benene, nyde en tiltrængt dukkert eller hvad hjertet ellers begærer efter en lang flyvetur. Det er tid til at nyde, at ferien for alvor er i gang

Dag. 3-13. Ægte badeferie på Phuket

Hvad de næste 12 dage skal omhandle, er helt op til dig selv. De langsomme dage i solsengen, som du har drømt om så længe, er endelig inden for rækkevidde. Svøm rundt i det vidunderlige vand, gå lange ture langs den kridhvide strand og nyd lækre drinks med farverige paraplyer i. Forkæl smagsløgene med lækre anretninger i hotellets restaurant, snup en massage i spaen og nyd at en lur i solsengen er mere end acceptabelt.

Midt i al afslapningen og selvforkælelsen må du dog ikke gå glip af at se hvad Hua Hin har at byde på. Den royale by gemmer på masser af muligheder. Besøg lokale markeder, sving dankortet i butikkerne eller tag på spændende udflugter ud af byen. Tag på en dagstur til Bangkok, udforsk det centrale Thailand, der huser et utal af smukke vandfald, betagende templer og er rig på kultur.

Dag. 14. Hjemrejse

Din ferie er ved at være ved vejs ende, og det er tid til at rejse hjem til Danmark. Du bliver kørt tilbage til Bangkok lufthavn af en chauffør, hvorefter du flyver til Danmark med et flyskift undervejs. Vi håber, at du har fået taget smukke billeder og nu vender hjem med spændende oplevelser i kufferten og fornyet energi til hverdagen. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine rejsedrømme næste gang du bliver rejsesulten. Hvor mon rejsen går hen næste gang?

Indkvartering

På denne vidunderlige luksusrejse bor du på luksushotellet Lets Sea Al Fresco***** .

Her kan du nyde 12 overnatninger i en Moondeck Jacuzzi Suite, hvor der er skruet helt op for komforten og forkælelsen. Du har din egen private tagterrasse til rådighed, hvor du kan nyde smukke måneskinssnætter i den komplementære jazucci og varme dig i dagstimerne i solsengen.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Luksus og forkælelse i Hua Hin
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejser tur/retur mellem Danmark og Thailand. Der er højst et flyskift hver vej.
  • 12 overnatninger på Lets Sea Al Fresco Hua Hin i en Moondeck Jacuzzi Suite.
  • Indtjekket bagage og forplejning på flyet.
  • Lufthavns transfers.
  • Daglig morgenmad.

Tillæg:

  • Opgrader til Moondeck Jacuzzi Suite Z-Luxe Club

Gå til toppen af siden