INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Luksus og forkælelse i Danang

Luksus strandferie i Vietnam

Nyd en luksusferie på 5* Melia Danang Beach Resort på en af Asiens bedste strande, Non Nuoc. Hotellet ligger direkte på stranden og byder på masser af aktiviteter.

In stock
Travel Code
VN-LUX-1

Det kan du glæde dig til

Drømmer du om at bo på et vidunderligt 5-stjernet hotel direkte på den skønneste brede hvide sandstrand og et azurblåt hav at svømme i, så er denne rejse svaret på dine drømme. Det klare vand og blide bølger skvulper stille ind på den hvide sandstrand, der strækker sig så langt øjet rækker, kokospalmernes blade svajer blidt i brisen fra havet, de lokale udøver tai chi på stranden i den tidlige morgen, mens solen langsomt står op. Du kan nyde roen ved poolen i hotellets have eller måske har du lyst at være på den smukke strand. Har du lyst til aktiviteter kan du på vandet prøve kræfter med forskellig vandsport som paddleboard, kitesurfing eller dykning. På hotellet tilbydes fx yoga, beachvolley, strandfodbold eller kokkeskole. Du kan slentre langs stranden, hvor der er en promenade med hoteller, caféer og restauranter, og der er også vandreruter, du kan følge. Valget er dit.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Danang. Der er flyskifte undervejs.

Dag 2 - 9: ankomst til Danang, badeferie i Danang
Efter indrejseformaliteter bliver du mødt af en chauffør, som kører dig til hotellet, der ligger 5 km fra lufthavnen. Du bliver mødt med en velkomstdrink og hurtigt tjek ind, hvorefter tiden er din egen.

Der er inkluderet en udflugt til Danangs højdepunkter, som er planlagt til dag 3, altså dagen efter ankomst på hotellet.

På dag 3 er der inkluderet en heldagstur, læs her om  Kokkeskole i Loc Yen og Ky Anh Tunnellerne

Udover denne udflugt er dagene til fri disposition.

Hotellets skønne spa, YHI Spa, tilbyder en stor variation af ultimative kropsbehandlinger og massager, og efter nogle timer her vender du forynget tilbage til dit værelse.

Vil du rigtig opleve dagligdagen i Da Nang, kan du besøge nogle af byens mange markeder, hvor du købe alt fra papirsparasoller og pyntegenstande til kød, skaldyr og friske juicer. Der er også madboder med små retter. Hvis du efter et travlt marked søger ro og fred, kan du besøge Lam Pagoda, der er et af Danangs buddhisttempler, der ligger i en smuk have. Selv om det ligger midt i den travle by, er der ro ved templet, hvor de lokale kommer for at bede om morgenen.

I baglandet bag Danang er der også store oplevelser at hente. Tag med på en eller flere af nedenstående tilkøbsture.

Guidet sightseeing til fods i Hoi An, halv dag

Hoi Ans gadekøkkener, aftentur inkl. mad

I motorcykels sidevogn, 1 time

Opdag Tra Ques grøntsager, inklusive frokost, halv dag

Kokkeskole ved Spice Viet

Oplev landsbyerne omkring Hoi An på en Vespa, eftermiddagstur og privat

My Son tempelkomplekset, halv dag

Papirlanternekursus, 1 time


Dag 10 - 11: Hjemrejse
Du tjekker ud af resortet, og bliver kørt til lufthavnen Danang. Du flyver mod Danmark, hvor du ankommer på dag 11. Der er flyskifte undervejs.

Indkvartering

Melia Danang Beach Resort ligger direkte på den pragtfulde strand Non Nuoc, der regnes for en af Asiens 10 bedste strande. En smuk have med kokospalmer, buske skaber flere skyggefulde oaser omkring de to swimmingpools, hvoraf den ene er en infinity pool med udsigt over havet.

Resortet har flere restauranter og barer; der er en skøn spa, et godt fitnesscenter med AC og der tilbydes yoga og forskellige boldspil på stranden.  

Værelserne er moderne indrettet i tidløst design og er udstyret med sikkerhedsboks, 40-tommers skærm med kabel- og satellitkanaler, kaffe- og tefaciliteter samt minibar. Badeværelset er udstyret med enten badekar eller brusebad, hårtørrer, badekåber og luksuriøse toiletartikler. Værelserne har udsigt til havet, bjergene eller haven.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Luksus og forkælelse i Danang
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse til Danang t/r
  • Skatter og afgifter på fly
  • 8 nætter i Hoi An på 5* Melia Danang Beach Resort & Spa
  • Velkomstdrink
  • Daglig morgenmad
  • 1 genanvendelig drikkedunk
  • Al transport fra lufthavn til hotel t/r
  • Beskrevne udflugt samt evt. entréer
  • Engelsktalende guide

  Gå til toppen af siden