INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Himmel og hav på Seychellerne

Afslappet luksusparadis for hele familien på Seychellerne

På det 5-stjernede Constance Ephelia Resort kan du slappe af, lade dig forkæle i hotellets spa, gå oplevelse i baghavens jungle og nyde og dyrke vandsport i Det Indiske Oceans azurblå vand.

In stock
Travel Code
SC-LUX-2

Det kan du glæde dig til

På denne rejse til Seychellerne bor du på det 5-stjernede Constance Ephelia Resort, et skønt tropeparadis, der ligger på en landtange med Det Indiske Oceans azurblå vand på North Beach til den ene side og Lans Lilet til den anden side, og inde på land er resortet omgivet af frodige højdedrag og en mangrove. Naturen er smuk, der er uforstyrret og roligt på resortet, der ligger for enden af en blind vej. På stranden North Beach er der lavt, roligt vand med masser af muligheder for vandsport som fx kajakture, windsurfing, dykning, snorkling og fisketure. Du kan selvfølgelig også slappe af slappe af, nyde solen eller en god bog på strande, eller tage på snorkling direkte ud i marinenationalparken Port Launay, der ud over North Beach byder på en række småøer og flere andre, meget smukke strande. På stranden Lans Lilet er der roligt vand, skyggefulde træer og der er adgang ad et stisystem til 2 andre smukke strande: Lans Trusalo og Lans Angle. Så du kan altdi finde et ugenert sted. Foretrækker at din solstol står ved en pool, hvor du kan få serveret din drink uden at få sand mellem tæerne, har resortet 5 swimmingpools. På land er der også et væld af aktiviteter, du kan prøve kræfter med som fx ziplining eller klatrevæggen. Hotellets 5000 m² store spa er i særklasse, hvor der i stråtækte hytter er indrettet behandlingsrum, yogapavillion, sauna og dampbad med et skøn pool i midten.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark mod Seychellerne. Der er flyskifte undervejs.

 

Dag 2 – 8: Badeferie på Constance Ephelia Resort

Du ankommer til Seychellerne, og efter paskontrol og bagageopsamling bliver du kørt til hotel Constance Ephelia Resort, hvor du skal bo de kommende 8 dage.

Hotellet byder på en vifte af gode faciliteter med vandsport, landbaserede sports- og adventureaktiviteter, en skøn stor spa med en omfattende menu, en dejlig swimmingpool og direkte adgang til stranden. 5 tematiserede restauranter byder både på buffet og á la carte så du kan spise asiatisk, middelhavsmad eller kreolsk.

Hvis børnene er med, er der børneklub med fælles aktiviteter og faciliteter som børnepool, legeplads, Playstation og meget mere.

 

Dag 9: Hjemrejse fra Seychellerne

Efter morgenmaden tjekker du ud, og der er transfer til lufthavnen. Du flyver fra Seychellerne mod Danmark. Der er mellemlanding og flyskifte undervejs.

 

Dag 10: Ankomst i Danmark

Du lander i Danmark efter en skøn afslappende uge på Seychellerne.

Indkvartering

Det 5-stjernede Constance Ephelia Resort ligger på Mahés vestkyst ved to af de smukkeste strande og med udsigt over marinenationalparken Port Launay. Resortet ligger helt unikt på en 120 ha stor grund med frodig og sjælden vegetation. Resortets størrelse betyder, at det er velegnet både for en romantisk ferie for to og for en familieferie med hygge og aktiviteter. Der er to sandstrande på resortet, North Beach ud til marinenationalparken Port Launay, og den anden Lans Lilet.

Resortet har godt 300 meget rummelige værelser, suiter og villaer, der har alle moderne faciliteter. En del villaer har egen pool.

Resortet har masser af forskellige sportsfaciliteter til lands og til vands, der er 5 swimmingpools, en kæmpe spa med mange behandlingsrum, 5 restauranter med forskellige menukort – også børnemenuer, en børneklub.

Der er 40 minutters kørsel fra lufthavnen.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Himmel og hav på Seychellerne
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer

  • Flyrejse fra Danmark til Mahe t/r
  • Alle gældende skatter og afgifter på fly
  • Transport fra lufthavn til hotel t/r
  • 7 nætters ophold på 5-stjernede Constance Ephelia
  • Halvpension


Der er mulighed for at forlænge rejsen med Praslin og/eller La Digue.Gå til toppen af siden