INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Business Class til Thailand på Hilton Hua Hin

Luksusrejse på Business Class på skønt Hilton hotel med havudsigt

Tag med på en rejse, der byder på ægte luksus, forkælelse og høj klasse. Efter en flyvetur på Business Class byder hotel Hilton Hua Hin dig velkommen med sine overdådige faciliteter. Pris fra kun kr. 20.998 når I rejser i den billigste periode og bestiller i meget god tid.

In stock
Travel Code
TH-BIZ-1

Det kan du glæde dig til

Thailand kan noget helt specielt, når det kommer til luksusrejser. På denne tur behøver du dog ikke vente med luksusgoder og mindeværdige oplevelser til du ankommer i Sydøstasiens varme - de begynder nemlig allerede inden du forlader dansk jord. Du skal flyve på Business Class, og der bliver sørget godt for dig allerede fra du ankommer i Københavns Lufthavn. Her har du adgang til fordels-check-in og fordelskø til sikkerhedskontrollen, så du kan bruge tiden på shopping eller vælge at boarde direkte ved ankomst. Flyveturen kan være direkte med THAI Airways eller med 1 mellemlanding.

Når du ankommer til Bangkok vil du som Business Class-passagerer komme først ud af flyet og få din bagage først. Der er i turen inkluderet transfer til hotellet i Hua Hin, som er beliggende ca. 200 km syd for Bangkok. Alt i alt en perfekt start på din luksusferie i Thailand. 

Du bliver indlogeret på Hilton Hua Hin, som har den mest fantastiske beliggenhed du kan forestille dig: lige i centrum og samtidig direkte ved stranden. Hotellet er kendt for sin høje internationale standard med tilhørende thailandske charme og gæstfrihed. Her er alle faciliteter, du drømmer om, og du kan sagtens benytte hele ferien på hotellets område. Hotellets beliggenhed gør det dog også let for dig at opleve livet og de mange muligheder, som byen byder på.

Hua Hin er den perfekte lokation for et luksuriøst get away. Byen er Thailands ældste strandresortområde og den foretrukne ferieby for bl.a. den thailandske kongefamilie. Hua Hin er kendt for at være en ren og fredfyldt storby, fyldt med fantastiske strande og et imponerende shoppingcenter. Snyd ikke dig selv for at opleve byens enorme udvalg af kulinariske oplevelser, den moderne fusionskunst og andet utroligt håndværk på byens farverige natmarked. Du kan også bruge en halv dag på at blive masseret fra top til tå i en af de mange massagesaloner. Får du lyst til at udforske den thailandske kultur og natur, er der rig mulighed for at tage på forskellige dagsture til gamle templer og uberørte jungleområder.

Glæd dig til 10 dages ren luksus, hvor kun dú bestemmer, hvad der skal ske. Du er omgivet af førsteklasses hotelservice og unikke oplevelser i og omkring royale Hua Hin. Hvad venter du på?

Ps. Den laveste pris på pakkerejsen er fra ca 21.000 kroner per person i delt dobbeltværelse. Denne pris fås når rejsen er i de billigste perioder og I bestiller i god tid for der er høj efterspørgsel på Business class flybilletter.

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse fra Kastrup til Bangkok
Allerede i Københavns Lufthavn glider turen problemfrit og uden lange køer med de fantastiske fordele som medfølger rejsende på Business Class. Nogle flyselskaber har gratis adgang til lounge i lufthavnen, og alle har gode gratis måltider og drikkevarer på flyrejsen. På flyet til Bangkok flyver du Business Class med ekstra god komfort, ro til nattesøvn og et omfattende udvalg af personlig underholdning. 

 

Dag 2. Ankomst til Bangkok og transport til Hotel i Hua Hin
Kl. 15.45 ankommer du til Bangkok, hvor du som den første får lov til at forlade flyet, og hurtigt modtager din indchekkede bagage. Der vil stå en chauffør klar til at køre dig til Hotel Hilton i Hua Hin, en tur som tager ca. 3 timer. Når du ankommer til hotellet, vil portneren åbne døren for dig, mens de smilende receptionister står klar til at vise dig op til dit Executive Værelse med havudsigt og private balkon. Resten af dagen kan du bruge som du har lyst, med langsomt at pakke ud, hoppe direkte i poolen, efterfulgt af et langt og afslappende bad. Nyd solnedgangen fra hotellets rooftop bar, mens du sipper i en kølig paraplydrink og efterfølgende spiser en udsøgt middag på en af hotellets mange restauranter.

 

Dag 3 - 10. Nyd dine feriedage præcis som du har lyst
Gør brug af hotellets mange faciliteter og exceptionelle service. Udforsk fantastiske Hua Hin og dets brede udvalg af aktiviteter og udflugter. Her er mulighed for at fylde kufferten med utrolige souvenirs, kunststykker og håndlavede smykker, som du kan finde i shoppingcenteret eller de uimodståelige markeder. Du kan vælge at gå på opdagelse i de utallige kulinariske oplevelser både på gade- og gourmetplan. Du kan også vælge at holde ægte badeferie, og slænge dig hele dagen på de komfortable solsenge ved den skønne pool eller ved den livlige strand - kun afbrudt af kølige drinks, snacks og måske en massage.

 

Dag 11. Afhentning på hotellet og afrejse fra Bangkok
Nyd den sidste dags solstråler og bliv klar til at sige farvel til dette luksuriøse hotel og magiske område. Der er udtjekning fra hotelværelset kl. 12, hvilket kan forlænges mod et gebyr. Du afhentes af din chauffør 6 timer før flyets afgang fra Bangkok så vi sikrder at du er i lufthavnen i god tid.

 

Dag 12. Hjemkomst til Kastrup
Så går turen mod Danmark. Der kan være 1 flyskifte på turen. Igen flyver I på business class med de fordele der tilbydes. 

Indkvartering

På rejsen skal du bo 10 nætter på fantastiske Hilton Hua Hin Resort , der er et populært og førsteklasses hotel med en helt utrolig beliggenhed.

På hotellet får du lidt ekstra af det hele. Du skal bo på et eksklusivt Executive Room med havudsigt og privat balkon, som derudover også har alle faciliteter, du måtte ønske.

Resortet byder også på et overdådigt poolområde med jacuzzi, bar, børnepool, håndklædeservice og utallige solsenge. Herudover er der rig mulighed for at få et fantastisk måltid mad i en af restauranterne eller benytte sig af roomservicen, som er tilgængelig døgnet rundt.  

Dit ophold er inklusiv adgang til ”Resort Lounge”, hvor du får serveret en skøn morgenmad, eftermiddagste, pre-dinner cocktails og snacks i løbet af dagen.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Business Class til Thailand på Hilton Hua Hin
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer: 

 • Flyrejse fra København til Bangkok t/r på Business Class
 • Alle kendte skatter og afgifter på fly
 • Transporter til/fra hotellet
 • Morgenmad alle dage
 • 10 nætter på Hilton Hua Hin i "Executive Oceanview" værelse
 • Adgang til Resort-Lounge på hotellet under hele opholdet
 • Kontakt informationer til vores lokale repræsentanter, som gerne hjælper med at arrangere ture og udflugter
 • Gratis afbestilling hvis rejsen ikke kan gennemføres pga rejsevejledninger.

Prisen inkluderer ikke: 

 • Måltider udover morgenmad
 • Drikkepenge

Tillæg:

 • Tilslutningsfly fra Aalborg og Billund: 3500 kr.
 • VIP transport fra/til Bangkok lufthavn i Mercedes E-klasse/BMW 5-serie ell. lign.: 3000 kr. for 2 personer

Gå til toppen af siden