INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

5-stjernet luksus på Mauritius

Luksusrejser til Mauritius

Tag med til Mauritius og oplev tropiske haver, et krystalblåt ocean og aktiviteter for hele familien. Outrigger lægger de perfekte rammer til dine fælles ferieminder og adspredelse fra hverdagens lange timer.

In stock
Travel Code
MR-LUX-4

Det kan du glæde dig til

Det lækre, 5-sjternede hotel Outrigger Mauritius er bygget på den sydvestlige del af øen. Hotellet er beliggende i en tropisk have med havet som nabo, hvilket betyder at du bosættes direkte til hvide sandstrande, svajende palmer og krystalblåt hav.

I løbet afdin rejse har du nu mulighed for at nyde dagene ved de smukke strande, besøge 7 coloured earth, te plantager eller tage på dagscruise med en katamaran. Foruden er det muligt at gøre brug af resortets mange faciliteter, heriblandt vandsport, spaafdeling, lækre restauranter og 4 forskellige pool områder. Du kan også vælge at slå dig ned og blot nyde solen og varmen ui en behagelig solseng.

Har du lyst til andet adspredelse fra de mange timer på solsengen, er der i dit ophold inkluderet muligheder for snorkling, havkajak, tennis, windsurfing og glasbundsbåd. Derudover er det muligt at leje mountainbikes, booke dykkerture eller spille golf på Golf Du Chateau Bel Ombre. Du kan krydre din dag med alt hvad hjertet begærer.

Som du kan fornemme, er der skabt de perfekte rammer for at opleve en masse adspredelse fra hverdagens lange timer, og i stedet få mulighed for at nyde hinandens selskab, få skabt en masse minder og ikke mindst opnå afslapning på et himmelsk niveau.

Kort

Indkvartering

Outrigger Mauritius Resort er det fineste strandhotel, beliggende i naturskønne Bel Ombre. Her bliver du mødt af masser af luksus, dejlige palmer og tropiske omgivelser.

Her er plads til både børn og voksne, som alle kan nyde godt af de uendelige muligheder af diverse aktiviteter - heriblandt snorkling, tennis, paddleboards, spaophold, glasbundsbåde, golf og meget andet. Du kommer ikke til at kede dig på det skønne, 5-stjernede hotel.

Hotellet har hele 4 pool områder, som du kan benytte dig af - herunder en som kun er for voksne. Derudoer har hotellet 4 forskellige restauranter som byder på både lokale- og internationale retter, samt kølige drinks.

Med direkte adgang til den lækre sandstrand, er Outrigger det optimale hotel at nyde strandferien på.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

5-stjernet luksus på Mauritius
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse til Mauritius m. et flyskifte t/r, m. alt forplejning ombord
 • Transfer til og fra lufthavnen
 • 7 nætter i oceanview værelse m. halvpension
 • Inkluderet i halvpension er:
  • Morgenmad i Mercado Restaurant
  • Middag i Mercado eller Edgewater, eller Plantation Club med credit på 1.500 MUR

  Tillæg:

  • Det er muligt at tilkøbe helpension eller All Inclusive
  • Ekstra nætter kan tilkøbes
  • Tilkøb 3 nætter i Dubai på Arabian Courtyard i classic værelse m. morgenmad, samt transfer t/r fra lufthavnen for 1.800 kr. pr. person

  Rabat:

  • Børn under 12 år rejser fra 7.498 kr. i alle perioder inkl. helpension, i værelse med 2 voksne

  Gå til toppen af siden