INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

5-stjernet luksus i Singapore og Vietnam

Luksusrejse i Singapore og Vietnam

Dejlig rejse til rigtig gode hoteller i Singapore og Vietnam - supertilbud med Singapore Airlines. Kombiner storbyoplevelser og strandferie. Luksuriøse hoteller og super komfort i Østen. Der er mulighed for at forlænge rejsen og for at opgradere flyrejsen til Business Class. 

In stock
Travel Code
SG-LUX-1

Det kan du glæde dig til

På denne rejse er komfort og luksus de vigtigste elementer.
I flyver på Business Class med Qatar Airways via Doha t/r med flat-bed sæder, førsteklasses service ombord og loungeadgang i alle lufthavne.

Ved ankomst til Saigon bliver I hentet og kørt til jeres hotel i Saigon, Rex Hotel. Det ligger i gå-afstand til markeder, seværdigheder og Mekong-floden.

Her kan I nyde tre dage i premierværelse og gøre brug af hotellets faciliteter som inkluderer blandt andet swimmingpool, tennisbane, spa og flere restauranter - den ene på taget med fantastisk udsigt over byen.
Ønsker I at komme på sightseeing kan hotellet hjælpe med at booke tur til f.eks. Cu Chi tunnellerne eller sejltur på Mekong.

Efter nogle spændende dage går turen til Hoi An med de skønne strande og den spændende by.
I flyver 1½ time på economy class til Danang hvor jeres chauffør venter jer.
De næste otte dage bor I på Furama Resort Danang - direkte til stranden, i luksuriøse omgivelser. Hotellet tilbyder en lang række sports-faciliteter, lækre restauranter og muligheder for at booke ture i området. Der findes også en golfbane i nærheden af resortet.

I bor i ocean deluxe værelse og inkluderet i jeres ophold er 1 x middag, 1 x afternoon tea og 1 times massage pr. person.
Efter 8 dejlige dage går turen til lufthavnen og I flyver på Business Class tilbage til København.

Bestil

Send rejseforespørgsel

5-stjernet luksus i Singapore og Vietnam
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

I får:

  • Fly med Singapore Airlines direkte til Singapore
  • 3 nætter på 5* One Farrer Hotel i Singapore med morgenmad 
  • Fly med Singapore Airlines til Danang
  • Transport til hotel
  • 8 nætter på 5* Furama Danang i garden view værelse med morgenmad, daglige aktiviteter på hotellet, shuttlebus til Hoi An gamle bydel og velkomstdrink
  • Transport til lufthavn
  • Fly med Singapore Airlines til Singapore og herfra direkte til København med Singapore AirlinesBestil rejsen tidligt for at få laveste pris:

  • Der er meget høj efterspørgsel på flyrejser til hele verden. For at opnå allerlaveste pakkepriser anbefaler vi at I bestiller rejsen 9-11 måneder før afrejsedato. Vi tilstræber altid at finde den bedste flybillet til jer så I har kortest mulige rejsetid og lavest mulige flybillet pris.
  • Klik på Send rejseforespørgsel og fortæl os lidt om hvornår du vil rejse og hvor mange rejsende I er samt anden relevant information. Så vender vi hurtigt tilbage.

Gå til toppen af siden