INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

5-stjernet luksus i Khao Lak

Luksusferie i Thailand

På JW Marriott Resort & Spa kan du forvente 5-stjernet luksus af allerbedste skuffe. Her overgår den ene oplevelse den anden med forkælelse, afslapning, et hav af muligheder og overdådig luksus.

In stock
Travel Code
TH-LUX-69

Det kan du glæde dig til

På denne rejse kan du se frem til overdådig luksus på det gennemførte, 5-stjernede hotel. Her kan du virkelig smække fødderne op, og lade dig forkæle af hotellets mange faciliter, imens du nyder de paradislignende omgivelser, Khao Lak har at byde på.

Glæd dig til områdets fantastiske strande, eventyrlig natur – og alt i alt en dejlig, tiltrængt ferie i varmen. Forkæl dig selv med lækre, gastronomiske anretninger til synet af det blå, rolige vand.

Du kan også klappe i hænderne over, at du flyver en direkte rute med THAI Airways og dermed undgår en mellemlanding.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejsedagen er officielt ankommet, og du er klar til at sætte kurs mod Thailands bountystrande. Du flyver direkte fra Kastrup til Phuket med THAI Airways.

Dag 2: Ankomst til Phuket lufthavn

Du ankommer i Phuket lufthavn, hvor en privatchauffør venter på dig ankomstområdet. Herefter går turen til dit hotel, hvor ferien for alvor kan udfolde sig.

Dag 3-13: Dine eventyrlige feriedage

Dine feriedage i Khao Lak er naturligvis til fri disposition, og du kan give dig til lige præcis det du har lyst til. Du kan kombinere den klassiske badeferie i solsengen med spændende udflugter til øer, seværdigheder og byer.

I Khao Lak er det populært at leje en scooter, og udforske lokalområderne på den måde. Din nye tohjulede ven kan tage dig med til steder med betagende vandfald, smuk natur og unikke seværdigheder. Gå ikke glip af tsunamimuset, de mange spændende markeder og den uforglemmelige undervandsverden.

Du holder jo ferie på et fantastisk, 5-stjernet hotel – så der er derfor også masser af give sig til, når du opholder dig der. Resortet tilbyder både fitness faciliteter og en overdådig spa. Læn dig tilbage og nyd en ansigtsmassage, en body wrap eller en klassisk thaimassage.

Du skal selvfølgelig heller ikke gå ned på gastronomiske oplevelser i de mange restauranter eller afkølende dyp i resortets pool eller ved den brede, hvide sandstrand.  

Dag 14: Hjemrejse

Din ferie er ved at være ved vejs ende, og det er tid til at vende snuden mod det kære Danmark. Du bliver kørt af en privatchauffør tilbage til Phuket Lufthavn.

Dag 15: Hjemkomst

Du er i Kastrup kl. 06.35.

Indkvartering

På denne luksusrejse bor du naturligvis på et pragtfuldt, 5-stjernet resort. Det nyrenoverede  JW Marriott Resort & Spa  lever virkelig op til den 5-stjernede standard. Du bor på dette ekstravagante resort i 12 nætter.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

5-stjernet luksus i Khao Lak
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte flyrejser fra Kastrup til Phuket t/r med THAI Airways – afrejse hver fredag kl 13.50, hjemkomt kl 06.35.
  • 12 overnatninger på JW Marriott Resort & Spa
  • Daglig morgenmad
  • Privat transfer fra lufthavn til hotel t/r

Tillæg:

  • Mulighed for at forlænge med 7 eller 14 ekstra dage
  • Mulighed for at opgradere til business class for kr. 12.000,- per person
  • Mulighed for at forlænge med 7 dage på Phuket

Gå til toppen af siden