Luksus i Bangkok, River Kwai Floathouse og Hua Hin

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Thailand
 • Gyldig fra
  01-04-2021
 • Gyldig til
  20-10-2021
 • Varighed
  14 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 13.998Kr.
Fantastisk rejse til Bangkok, Floathouse på River Kwai og dejlige Hua Hin - med masser af oplevelser og luksus inkluderet.

Jeres rejse starter med ophold i Bangkok, på dejligt 4* hotel - i værelse med udsigt over floden og Bangkok skyline.
Bangkok byder på mange oplevelsesmuligheder - lige fra gadekøkkener med Michelin-stjerner, over smukke templer til shopping på de mange små markeder.
Bor I her over en weekend er det store Chatuchak weekend- marked også et besøg værd. I kan vælge at booke ture i Bangkok hjemmefra hvis I gerne vil have lidt planlagt inden afrejse. 
Se forslag til ture her

Fra Bangkok går turen til River Kwai. Udover den historiske jernbane med tilhørende museum er naturen også helt fantastisk.
I bor i skønne omgivelser under opholdet på River Kwai Floathouse. Tømmerfåderne er lækkert indrettede med aircondition, privat bad og toilet, og ikke mindst privat terrasse over floden. I dagtimerne er her fortøjret kajakker så I kan tage en sejltur på floden når I har lyst. 

Jeres 3 dages ophold på Floathouse er inklusiv alle ture og måltider, så I er sikre på at få alle oplevelserne med.

Efter nogle oplevelsesrige dage kan I se frem til et skønt ophold på 7 nætter på dejlige Anantara Hua Hin i premier garden view værelse.
Der er inkluderet daglig morgenmad. Resortet ligger direkte til stranden og ikke langt fra byen.
Hua Hin har et stort udbud af markeder, restauranter og underholdning. Det er muligt at tage på tue herfra til feks Koh Talu, Abebjerget mm
Efter endt ophold bliver I hentet og kørt til lufthavnen i Bangkok hvorfra I flyver hjem.

Inkluderet i prisen er:
 • Fly København - Bangkok, direkte eller med 1 skift
 • Alle skatter, afgifter og al forplejning ombord (enten direkte med Thai eller med en mellemlanding)
 • Alle transfers
 • 3 nætter på 4* Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside i deluxe riverview værelse med morgenmad
 • 3 dage/2 nætter på enestående River Kwai Floathouse med masser af oplevelser og alle måltider inkluderet. Se dag-til-dag program nederst.
 • 7 nætter på Anantara i premier gardenview værelse med morgenmad alle dage.


Priser og perioder:
10/04 - 20/06 2021 fra kr. 13.998
21/06 - 25/08 2021 fra kr. 15.798
26/08 - 20/10 2021 fra kr. 13.998

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Opgrader til premium seaview værelse på Anantara fra kr. 1.000 pr person

** Husk at I kan købe vores Hua Hin "oplevelsespakke" 
for kr. 1.500 pr. person.

I får:
* Heldagstur til flydende marked og River Kwai
* Halvdagstur til Sam Roi Yod Nationalpark
* Halvdagstur - oplev Hua Hin
* Afternoon/high tea på det 5-stjernede Centara Grand Resort
* 1 x middag på lokal restaurant
* 1 x 1 times massage
Denne turpakke kan kun bestilles hjemmefra

Der er mulighed for at ændre de sidste 7 dage til Hilton Hua Hin eller, andre destinationer i Thailand, eller antal dage efter ønske.

3 dages River Kwai tur med 2 overnatninger på Float House:

Dag 1: Bangkok – Kanchanaburi - River Kwai
Tidlig afhentning på hotellet i Bangkok og turen går mod Kanchanburi. Første stop er den verdenskendte bro over floden Kwai, en del af dødens jernbane som blev bygget af krigsfanger under 2. verdenskrig.
Man stiger ombord på toget og kører over broen og ud i landskabet med masser af sukkerrørs- og tabioka plantager. Turen går langs floderne "Lille Kwai" og "Store Kwai". Efter halvanden times togtur stiger man af og spiser frokost ved en lokal restaurant.
Turen fortsætter til Hellfire Pass hvor der et lille lokalt museum omhandlende området og man har mulighed for at vandre ned i det berygtede pas.
Så tager man en longtail båd til det smukke Floathouse der ligger langs floden lille Kwai og checker ind. Middagen serveres i hyggelige omgivelser ved jungle og flod.
Frokost og middag inkluderet.

Dag 2: Kanchanaburi
Efter morgenmaden er der besøg ved den nærvedliggende landsby med det etniske Mon-folk. Oprindeligt var Mon-folket flygtninge fra Burma og de bor stort set stadig på samme måde som de har gjort i mange generationer.
Resten af dagen kan nydes med afslapning ved floden eller poolen og man kan også vælge at tilkøbe en udflugt til elefantlejr.
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 3: River Kwai - Kanchanaburi – Bangkok
Formiddagen er afsat til afslapning ved floden. Morgenmad og frokost serveres på hotellet. Efter frokost checkes ud og sejles tilbage til bussen. Herfra fortsætter turen ind til Kanchanaburi til det interaktive museum Thai-Burma Railway Center, hvor vi får historien om "Death Railway".
Herefter fortsættes til en krigs-kirkegård med mindesten for mere end 6.000 allierede krigsfanger, der mistede livet under konstruktionen af "Dødens Jernbane". Transport til Bangkok med ankomst på Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside ca. kl. 18.
Morgenmad og frokost er inkluderet.

OBS: Jeres bagage bliver håndteret af personale alle steder undervejs.
 

Float House River Kwai: 

Luksus-tømmerflåder. Helt nye super lækre værelser med
aircondition, satelit TV, minibar og smagfuldt dekorerede rum, minder om et 4* - 5 * hotel. Alle har en privat møbleret terrasse direkte til floden. De har en fælles stor tømmerflåde som er restaurant, men derudover ingen faciliteter. Dog kan man vandre op til Resotel og benytte deres pool og restaurant, det tager ca. 20 minutter af afmærkede stier. Gratis WIFI i lobby og restaurant.

Bemærk tillæg i højtider samt skoleferier kan forekomme.
 
03/10/IL/4500/5500