INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Lets Sea Hua Hin Al Fresco Resort (Adult Only) ★★★★★

Hua Hin - Thailand

Vidunderligt 5-stjernet voksenhotel, hvor du kan glemme al hverdagens stress og læne dig tilbage i solsengen og nyde de luksuriøse omgivelser i den tropiske by Hua Hin.

In stock
Travel Code
TH-H-HH-65

Indkvartering

Let's Sea Al Fresco er der virkelig dømt feriestemning. Det 5-stjernede hotel er for dig der drømmer om barfods luksus med afslapning og komfort i højsædet. Her kan du nyde solnedgangen ved på hotellets Beachfront Bar med et glas champagne eller få en dejlig massage i hotellets Gaia Spa. Du kan også glæde dig til fornemme, gastronomiske oplevelser på Let's Sea Beach Restaurant. Her tilbydes der lokale og internationale specialiteter, der sætter prikken over i'et på din ferie. For et beløb kan du nyde godt af hotellets Z-Luxe Club, som øer luksusen og overbærenheden ekstra meget. Her kan du nyde godt af gormetmad ved stranden, solcreme, 24-timers forfriskninger, gratis cocktail mellem 17-19 m.m.

Hos Let's Sea er der stort fokus på bæredygtighed, hvilket kommer til syne ved deres lokale mad og fokus på at undgå spil på en lang række punkter.

Let's Sea er det ultimative romantiske paradis, hvor du kan glemme tid og sted. Her finder du de smukkeste pool-front suites, som har nem adgang til hotellets faciliteter uden at gå på kompromis med privatlivet.

Moondeck Al Fresco Suite:

Denne suite er luksuriøst indrettet med masser af plads og direkte adgang til poolen og et spektakulært badeværelse. På hotellets rooftop har du din egen private sektion, hvor du kan slappe af og nyde solens varme stråler. Det er også oplagt at nyde måneskinnet og stjernerne deroppe når mørket falder på, imens du nyder et glas champagne i jacuzzien.

Pool Access LaZzzzz Suite:

Også her finder du lækre omgivelser i din suite med tilhørende veranda, der ender lige hvor poolen begynder.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Lets Sea Hua Hin Al Fresco Resort (Adult Only) ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden