INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Le Domaine de L’Orangeraie Resort & Spa, ★★★★

La Digue Island, Seychellerne

Le Domaine de L'Orangeraie Resort & Spa er et af La Digues skønneste hoteller med smuk lokalpræget arkitektur, en vidunderlig infinity pool med pragtfuld udsigt over Det Indiske Ocean og en charmerende, næsten zen-agtig stemning. 

In stock
Travel Code
SC-H-8

Indkvartering

Det hyggelige og charmerende, 4-stjernede Le Domaine de L'Orangeraie Resort & Spa ligger på en bjergskråning med den dejlige strand Anse Severe lige neden for. Fra resortets pool er der en formidabel udsigt over bugtens azurblå vand og øen Praslin i horisonten. Der er under 5 minutters gang til havnen, hvor der er butikker og restauranter, og hvor færgen kommer ind.  La Digue er ikke stor, og der er meget få biler, så det er et perfekt sted at cykle rundt.

 

Hele resortet emmer af ro og fred og er bygget i lokal kreolsk stil med 63 villaer og suiter fordelt på skråningen, hvor træerne i den frodige have både bidrager til den tropiske stemning og giver svalende skygge, mens eksotiske blomsterdufte fuldender stemningen.

 

Resortet har 2 restauranter og 2 barer, der er åbne hele dagen. Eden Rock Spa ligger helt vidunderligt mellem alt det grønne og de ikoniske granitklipper og har udsigt over Det Indiske Ocean; her kan du få massage og ansigts- og kropsbehandlinger. Desuden der hammam og jacuzzi i Eden Rock Spa. Der tilbydes aktiviteter som snorkling, vandreture, svømning, cykling, dykkerture, fisketure og sejlture.

 

De 63 villaer og suiter er særdeles rummelige – de mindste er 60 m². alle værelser er udstyret med AC, minibar, kaffe- og tefaciliteter, sikkerhedsboks, fladskærms-tv med satellitkanaler og terrasse eller balkon. Der er gratis wifi både i villaer/suiter og i fællesområder.

 

Villaer og suiter er fordelt som nedenstående angivet. Børn under 12 år tillades KUN i Garden Villa og Garden Suite Residence.

  • Garden Villa – 60 m², max 2 voksne og 1 barn under 12 år
  • Garden Suite Residence – 100 m², max 3 voksne eller 2 voksen og 1 barn under 12år
  • Villas De Charme – 70 m², max 2 voksne
  • Villas de Charme Élégance – 100 m², max 2 voksne
  • Presidentioal Villa (Ile d’Abondance) med 3 soveværlser – 485 m², max 6 voksne

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Le Domaine de L’Orangeraie Resort & Spa, ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...